Facebook

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii-bufniţă există!

oamenii-bufnitaLa începutul anului 1970, oraşul Ixtapalapa (Mexic) este teatrul unei întâmplări dintre oameni şi monştrii zburători. Doi zidari au fost surprinşi, în vreme ce lucrau la construcţia unei case, de un uşor zumzăit. Când şi-au îndreptat privirile în sus, au remarcat două fiinţe plutind în aer , nu prea departe de acolo. Aveau circa 2 m şi parcă erau îmbrăcate în argint. Capul lor era lipsit de pene, deşi corpul le era de pasăre gigantică; nu aveau nici nas, nici gură. Au dispărut foarte repede din faţa celor doi zidari, părând a fi speriate de ei.

La 21 mai 1973, în Kristianstad, Suedia, un grup de localnici a observat o „uriaşă pasăre neagră” deasupra capetelor, la vreo 30 m înălţime. Unul dintre martori avea un aparat foto cu teleobiectiv dar când a vrut şă expună şi-a dat seama că filmul se blocase. Sau a fost blocat?

În 1976, o creatură corespunzând descrierii monstrului zburător Tengu, din legendele japoneze, a început să fie semnalată într-o succesiune de apariţii care au avut loc în sud-vestul regiunii Cornwall (Anglia). Creatura, care mai târziu a primit numele de „Omul-bufnită” (Owlman), a fost zărită pentru prima oară în cursul zilei de 17 aprilie. Martorii principali au fost June şi Vicky Melling, două fetiţe în vârstă de 12 ani şi respectiv 9 ani. Ele au auzit un sunet înspăimântător venind de deasupra turlei bisericii din satul lor: Mawman.

În noaptea de 3 iulie, Sally C. şi Barbara P., amândouă în vârstă de 14 ani, se plimbau în pădurea de lângă aceeaşi biserică din satul Mawman, când au început să desluşească un zgomot de bufniţă, dar mult mai puternic, venind chiar dintr-o depărtare de câteva zeci de metri. Străpungând cu privirea zona de unde auziseră sunetul de mai înainte, le-a fost dat să vadă o creatură uriaşă, „mare cât un om”, asemănătoare cu o bufniţă şi cu nişte ochi roşii, care luceau în întuneric. Atât de neobişnuită era pasărea uriaşă, încât la început feţele au crezut că cineva s-a costumat în felul acela, încercând astfel să le sperie. Au început să râdă, dar râsul li s-a transformat în ţipete de groază în momentul în care monstrul s-a înălţat în aer, arătându-şi ghearele, care erau mai degrabă nişte cleşti uriaşi.

Comments are closed.

Articole inrudite

Site Footer