Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un demon adevărat a apărut din jocurile video, iar părinţii sunt terifiaţi! Copiii sunt posedaţi de acest demon, acţionând ca nişte criminali!


Aceasta nu este o glumă. Nu este joc de cuvinte. Există o manifestare demonică adevărată în jocurile de calculator la care participă copiii noştri; aceşti “demoni din jocuri” posedă literalmente sufletele şi minţile copiilor noştri, convingându-i să ucidă alți copii, chiar si proprii lor părinți. Aceşti “demoni virtuali” sunt oribili şi trăiesc în multe din jocurile video ale copiilor voştri. Iar unul dintre aceşti demoni este “Slenderman”, din jocul video “MineCraft”.

“Slenderman” (“omul subţire” în limba română) este un personaj malefic al jocurilor video. Există o modificare Slenderman pentru Minecraft, dar aceasta poate fi jucată doar pentru calculatoare. Dacă se foloseşte o consolă de jocuri, ca PlayStation 4, nu se poate juca “Slenderman for Minecraft”, aceasta fiind o modificare gratuită ce poate fi uşor de downloadat de pe Internet. Dar se pare că jocul este extrem de periculos pentru copii, aşa cum putem citi dintr-o ştire de pe fox6now.com. Citez din ea:

A lovit din nou Slenderman? Un al doilea incident “criminal” legat de Slenderman a apărut săptămâna trecută în Ohio (SUA). O mamă nu şi-a imaginat niciodată că fiica ei de 13 ani se va transforma într-unul din demonii la care ea adesea făcea referire: Am venit acasă seara de la serviciu, iar fiica mea se afla în bucătărie, aşteptându-mă, cu o mască albă pe faţă şi cu gluga ridicată”. Fetiţa avea în mână în cuţit, cu care a început să-şi atace mama, chiar acolo în bucătărie. Mama şi-a dat seama că fiica ei doar juca un rol, nefiind deloc ea.

După ce femeia din Ohio a auzit despre două fete de 12 ani din Winconsin care şi-a înjunghiat prietenul lor de 19 ori, pentru a-l mulţumi pe Slenderman, ea crede că acest personaj fictiv din jocurile video a avut o influență hotărâtoare asupra fiicei ei. “Am descoperit lucruri scrise de ea, în care făcea referire la Slenderman. Ea chiar a creat o lume pentru Slenderman în jocul Minecraft”. 

Părinţi, treziţi-vă şi ţineţi departe copiii de aceste jocuri video!


Lasă un comentariu