Un videoclip de pe YouTube susţine că a surprins momentul în care o gigantică creatură extraterestră, asemănătoare unei meduze, s-a prăbuşit în deşert, fiind distrusă de avioanele militare americane!


meduza extraterestra din desert 1Vreau să spun încă de la bun început (căci există unii care ştiu doar să acuze, fără să analizeze mai întâi) că acest articol a fost trecut la categoria „Farse şi fantezii”. Adică nu cred în realitatea sa, dar, asta nu înseamnă că n-ar avea nicio şansă să nu fie adevărat. E vorba de un videoclip de pe YouTube, apărut pe 22 mai 2014 (deci la 4 zile diferenţă faţă de momentul în care scriu acest articol)… şi deja, la ora actuală, videoclipul are aproape… 200.000 de vizionări! Impresionant!

Videoclipul se numeşte „O gigantă creatură monstruoasă a fost găsită în deşertul New Mexico” şi are următoarea descriere: „O creatură extraterestră monstruoasă a fost găsită în deşertul din New Mexico (zona Durango). Armata SUA a trimis Forţele Aeriene pentru a elimina ameninţarea. Aceasta e singura informaţie pe care o avem de la martorul nostru din interior…”

Acum, să analizăm puţin şi videoclipul: el începe cu prezentarea unui avion de vânătoare, apoi vedem doi soldaţi care privesc neputincioşi cum o creatură imensă, ce seamăn cu o meduză, pur şi simplu se prăbuşeşte în deşert. La locul exploziei, se poate observa o mulţime de praf.

De la prima vedere, impresia mea e că videoclipul e fals. Dar, haideţi să mergem pe teoria presupusului şi să presupunem că ar fi real. Atunci s-ar naşte următoarele întrebări:

1) Cum de a ajuns o asemenea creatură în atmosferă? Meduzele cresc doar în apa mării. Dacă printr-o combinaţie genetică aleatoare, meduza ar fi căpătat dimensiuni gigantice, ea nu ar fi avut cum să „zboare” prin aer.

2) Ce s-a întâmplat cu meduza-gigant după prăbuşire? A supravieţuit? S-a replicat?

3) Cum de a ajuns această filmare pe YouTube? Precum se ştie, toate operaţiunile militare speciale nu se pot filma pentru publicul larg, în special cele în care sunt implicate asemenea creaturi.

4) De ce Forţele Aeriene Americane ar distruge creatura? Nu mai bine ar captura-o şi ar analiza-o?

meduza extraterestra din desert 2

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock