Calendarul mayaş poate dezvălui secretele călătoriei în timp?


Omenirea a fost întotdeauna fascinată de posibilitatea călătoriilor în timp… dar au putut fi ele vreodată realizate? Şi dacă da, de către cine şi care sunt principiile ei?

Un „cercetător”, pe nume Timothy Alan, crede însă că a desluşit secretele călătoriilor în timp în calendarul mayaş. Astfel, el pretinde că a petrecut 5 ani în studierea calendarului mayaş Tzolkin, un calendar de 260 de zile. Se ştie că mayaşii aveau o mulţime de calendare, calendarul Tzolkin fiind cel mai vechi dintre toate. În calendarul Tzolkin, Timothy Alan spune că a descoperit 10 chei ascunse.

El afirmă următoarele: „După 5 ani de studii zilnice, încercând să îmi dau seama ce e cu aceste 10 chei, am descoperit 40 de chei și, totodată, am găsit QELF (Quantum Light Encoded Light Fractal – Fractali de Lumină Cuantică Codată), precum și portaluri de timp”.

Aşadar, Timothy Alan pretinde că a găsit în acest calendar mayaş chei către „portalurile timpului”; deci, el nu a găsit o maşină a timpului, ci anumite căi de călătorie în timp.

„Cercetătorul” mai spune că acest calendar mayaş a fost inventat pentru a cartografia evoluția conștiinței umane, iar cheile l-au ajutat să realizeze o hartă de călătorie „divină”, pe care el intenționează să o folosească pentru a pune capăt dependenței noastre de bani.

 


Lasă un comentariu