O piramidă veche de 5.000 de ani se află ascunsă în Australia, dar ea e ignorată de ştiinţa oficială

  •  
  •  
  •  
  •  

Există piramide în întreaga lume, nu doar în Egipt. Culturile antice au construit aceste structuri antice de-a lungul întregii planete și una dintre cele mai notorii dintre ele este Marea Piramidă din Giza (Egipt). Aceasta este o operă de inginerie străveche, care este în picioare şi astăzi, chiar dacă are mii de ani vechime.

Dar, unde s-ar mai putea ascunde piramide? De exemplu în Australia, în nordul statului Queensland, se găseşte o formă de piramidă, veche de cel puţin 5.000 de ani, care a fost ascunsă în straturi de vegetație groasă.

Arheologii amatori din Australia au afirmat că mii de ani înainte ca europenii să viziteze Australia, vechii egipteni fuseseră în Australia continentală și au construit piramide în regiune. Iar acest lucru este demonstrat cu hieroglifele Glosford. Acestea prezintă nişte însemne ciudate, ce par a fi de origine egipteană şi care se găsesc în Hunter Valley, regiunea New South Wales. Din momentul descoperirii lor, aceste 300 de desene au căpătat o notorietate largă în lume, ca urmare a asemănării lor frapante cu hieroglifele egiptene. Ele se află desenate pe o piatră, iar sub această stâncă se pare că se găseşte un labirint ciudat de peşteri şi tuneluri. Ce înseamnă asta? Că vechii egipteni au reuşit să traverseze Oceanul Indian şi au ajuns în Australia de Est, iar aici şi-au săpat pe o stâncă “povestea”? Unii au încercat să traducă hieroglifele, iar acestea ar spune următoarea poveste: doi prinţi egipteni, pe nume Nefer-Djeseb şi Nefer-Ti-Ru, fiii marelui faraon Khufu, au condus mai mulţi navigatori egipteni către Australia. Nava lor a ajuns la ţărm, iar prinţul Nefer-Ti-Ru a murit în urma unei muşcături de şarpe. El a fost înmormântat acolo, în apropiere de Gosford, în urmă cu 4.500 de ani. Ştim cronologia, întrucât este menţionat Khufu, constructorul Marii Piramide, care a domnit între anii 2.547 şi 2.524 î.Hr. Citiţi mai multe în articolul meu din ianuarie 2014: Hieroglifele Gosford demonstrează că vechii egipteni au vizitat Australia acum 4.500 de ani! Unii experţi spun că ar fi vorba de o farsă…

Revenind la piramidă… cercetătorii au numit-o „piramida Walsh”, ea având o înălțime de 922 de metri. Se crede că acolo este locul de odihnă al prinţului Nefer-Ti-Ru, de care am vorbit mai sus. Însă, majoritatea oamenilor ar vedea că acolo se află doar un deal imens, care are o formă de piramidă…

Interesant e faptul că la câteva sute de kilometri spre est de Australia, pe insula Sava’i din Samoa de Vest, se ridică Mound Pulemelei, o altă piramidă înaltă de unsprezece metri. Căpitanul Cook, exploratorul Australiei, amintea despre existenţa unei piramide în trepte, cu baza de optzeci şi opt pe douăzeci şi cinci de metri, la Marae, în Mahaiatea. Din păcate însă, n-a mai rămas din ea decât o grămadă de pietre.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu