Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterul „oamenilor misterioşi”, îmbrăcaţi în haine negre cu simboluri oculte, începe să fie dezlegat. De ce marea companie Samsung se foloseşte de subiectul „invaziei extratereştrilor” pentru a-şi promova produsele?

  •  
  •  
  •  
  •  

simbol ocult fotbal SamsungDacă acum 2 zile vorbeam în cadrul acestui articol (Cine naiba sunt aceşti “oameni misterioşi”, îmbrăcaţi în negru, ce poartă pe haine un simbol ocult? Răspunsul la mister îl aflăm pe 1 noiembrie 2013, la ora 11:11 GMT…) despre misteriosul site www.mysteriouscircles.com în care apar tot felul de oameni îmbrăcaţi în negru, cu simboluri ciudate pe ei, şi care sunt prezenţi pe mai multe stadioane ale lumii, astăzi am aflat cel puţin răspunsul: e o campanie publicitară Samsung la un produs care rămâne încă necunoscut (eu bănuiesc că ar putea fi avanpremiera la noul telefon Samsung Galaxy S5 care se spune că ar apărea prin primăvara lui 2014… sau pentru că e vorba de GALAXY 11, aşa cum puteţi vedea în videoclipul de mai jos, ar putea fi o nouă tabletă Samsung Galaxy de 11 inch).

Deşi lucrurile devin din ce în ce mai clare, totuşi de ce insist cu acest subiect? Pentru că rămân siderat cum o mare corporaţie cum este Samsung se foloseşte de subiecte „la modă” în zilele noastre (cum sunt extratereştrii, oamenii în negru, simbolurile oculte, mistere) pentru a-şi promova produsele. Dacă invazia extratereştrilor e o doar o simplă ficţiune, de ce e promovată ea inclusiv de mari companii, cum este Samsung, ale căror produse ajung în posesia a sute de milioane de utilizatori?

Astăzi, 1 noiembrie 2013, pe site-ul www.mysteriouscircles.com a apărut o modificare importantă, dispărând imaginile şi videoclipurile anterioare, în locul lor făcându-şi prezenţa un videoclip în care apare un interviu cu fosta glorie germană de fotbal, Franz Beckenbauer. Iată traducerea completă a videoclipului:

Mai întâi, au apărut cercurile misterioase în mai multe locuri ale lumii. Apoi, s-au ivit oameni îmbrăcaţi în mantii pe stadioane legendare. În final, enigma cea mai extraordinară a fotbalului e rezolvată de o legendă adevărată a jocului.

Reporter: Bine aţi venit, dle Beckenbauer. Mulţumim că aţi acceptat invitaţia.

Beckenbauer: Şi eu mulţumesc. E o plăcere să fiu aici, dar n-am prea mult timp la dispoziţie.

Reporter: Am înţeles. Domnule, există destul de mult mister în ceea ce vă priveşte. Mai întâi aţi fost văzut în prezenţa unor tipi misterioşi, în timp ce participaţi la mai multe meciuri de fotbal, cel mai recent pe stadionul Stamford Bridge. Şi apoi, acum două zile, aţi făcut public un videoclip incredibil în care dvs. pretindeţi existenţa unei rase extraterestre care ne ameninţă planeta. Ne puteţi explica toate aceste?

Beckenbauer: Cele două lucruri sunt legate. Tipii misterioşi, aşa cum i-aţi numit, sunt extratereştrii despre care am vorbit în videoclip.

Reporter: Extratereştri?

Beckenbauer: Extratereştri.

Reporter: Şi simbolurile stranii de pe mantiile lor? Se spune că ele se aseamănă cu cercurile misterioase care au apărut în ultimele zile în Rio de Janiero, Londra şi chiar şi în Times Square (New York). Puteţi explica acest lucru?

Beckenbauer: Da, cercurile misterioase reprezintă simbolul acestei rase de extratereştri de care am vorbit. Emblema rasei lor.

Reporter: În videoclipul dvs. susţineţi că extratereştrii au venit ca să provoace omenirea la un joc de fotbal, pentru soarta acestei planete. Vorbiţi serios?

Beckenbauer: Sunt foarte serios. Soarta întregii omeniri atârnă în balanţă. Şi mi-e frică de faptul că CEL CARE VA CÂŞTIGA, VA DEŢINE PĂMÂNTUL.

Reporter: Cum vom răspunde acestei provocări? Aveţi vreun plan?

Beckenbauer: Da, voi conduce o echipă alcătuită din cei mai buni pământeni, şi cu multă precizie şi strategie alcătuiesc această echipă, GALAXY 11.

Reporter: Incredibil! Aţi făcut selecţia?

Beckenbauer: Iau în considerare toate variantele.

Reporter: Desigur, cred că aveţi în minte nişte nume?

Beckenbauer: Deocamdată nu pot face niciun comentariu.

Reporter: Când vom putea afla?

Beckenbauer: Pe 11 noiembrie. Atunci va fi anunţat primul jucător.

Reporter: Dle Beckenbauer, credeţi că avem vreo şansă?

Beckenbauer: N-avem altă şansă. Trebuie să învingem.

Reporter: Mulţumim pentru timpul acordat, dle Beckenbauer. Mai aveţi ceva de adăugat?

Beckenbauer: E ironic că după tot acest timp, nu militarii sau ştiinţa noastră vor fi salvarea noastră. Fotbalul va salva planeta.

Apoi, după interviu, pe videoclip apare mesajul FOTBALUL VA SALVA PLANETA. Şi textul… PRIMUL JUCĂTOR VA FI ANUNŢAT PE 11 NOIEMBRIE 2013. Presupun că mai urmează apoi încă 10 jucători de fotbal de anunţat.. aşadar, misterul în jurul campaniei publicitare Samsung va mai dura până în 2014. Dar, mă repet, încă o dată: de ce a ales această mare companie să implice subiectul „invazia extratereştrilor” în a-şi promova produsele? Pentru că, să fim serioşi, produsele Samsung sunt deja foarte bine cunoscute pentru a produce o altă senzaţie şi mai mare în rândul publicului, cu asemenea campanii publicitare.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu