O incredibilă şi neştiută poveste privind creaţia Atlantidei! Totul a pornit acum 40.000 de ani, cu o poveste de dragoste dintre un extraterestru de pe Sirius şi o pământeancă…


Atlantida SiriusUna din cărţile ezoterice interesante apărute în timpul nostru se numeşte „Patria Atlantidei”. Ea a văzut lumina tiparului în 2004, fiind scrisă de doi autori anonimi, ce nu au dorit a-şi da numele reale, publicând sub pseudonimele de „Flying Eagle” şi „Whispering Wind”. Pentru cei interesaţi, cartea mai poate fi găsită pe Amazon.com şi costă 34 de dolari. Probabil că autorii sunt ruşi sau ucrainieni, întrucât ei demonstrează că au găsit locaţia adevărată a Atlantidei, undeva în sudul Ucrainei, în zona Peninsulei Crimeea.

Totuşi, nu acesta e subiectul acestui articol. Despre diferitele locaţii ale Atlantidei au existat o mulţime de presupuneri de-a lungul timpului. Mult mai interesante sunt câteva alte informaţii găsite în această carte, care nu le-am mai descoperit în alte părţi. Aşadar, despre ce e vorba?

Precum se ştie, istoria Atlantidei vine din Egipt. În anul 590 î.Hr., „un preot egiptean foarte bătrân”, numit Sonchis, a dezvăluit locația exactă, istoria, descrierea fizică și distrugerea finală a Atlantidei, către Solon, care a fost unul dintre cei mai înţelepţi greci. 180 de ani mai târziu, istoria Atlantidei a fost înregistrată în „Dialogurile” lui Platon.

Dar, cine a fondat Atlantida? Se pare că extratereştrii veniţi de pe Sirius! Cartea „Patria Atlantidei” ne vorbeşte despre o poveste de dragoste romantică, dintre o ființă avansată, din sistemul de stele Sirius, şi o femeie tânără de pe Pământ. Se spune că extraterestrul de pe Sirius s-ar fi îndrăgostit de pământeancă, iar povestea lor de dragoste a creat un imperiu puternic, Atlantida.

Zeul vizitator de pe Sirius a devenit cunoscut la greci sub numele de Posiedon, însă nu acesta era numele său real. Conform „Patriei Atlantidei”, numele adevărat al extraterestrului era Xoah. El era un cercetător sofisticat, aventuros, care trăia pe planeta Xylanthia din sistemul de stele Sirius; prin puterea telepatiei, el a comunicat cu o tânără fată de pe Pământ, numită Tua, şi, pentru ea, a parcurs 8 ani-lumină prin spaţiul cosmic pentru a ajunge pe Terra.

Aici, Xoah şi Tua s-au iubit, s-au împreunat şi au început să creeze o nouă specie de oameni, care vor forma viitorul imperiu al Atlantidei. Să fie Xoah şi Tua – Adam şi Eva din Biblie? Greu de spus, însă ciudată coincidenţă. Puterea iubirii celor doi au spart barierele imense dintre cele două civilizaţii: xylanthienii se bucurau de o cultură a egalității profunde, în timp ce triburile primitive de pe Pământ existau într-o cultură de supraviețuire violentă. Însă, forțele cosmice ale Universului au adus laolaltă ființele foarte diferite, iar dragostea lor a creat un nou oraș, o nouă specie, o nouă cultură, și mii de generații de urmași.

Xoah nu a venit singur pe Terra, ci însoţiţi de încă 5 extratereştri; şi aceştia, la rândul lor, foarte atrăgători şi iubăreţi, şi-au găsit partenere pe Terra, cu care s-au împreunat, şi au creat împreună cu Xoah vechea civilizaţie a Atlantidei. Conform „Patriei Atlantidei”, planeta Xylanthia (locul de unde au venit cei şase) orbitează o stea „întunecată” din sistemul stelar Sirius, iar acolo nu există niciodată noapte, ci doar zi. Cei şase extratereştri au venit pe Terra, pentru a crea o nouă civilizaţie (împreună cu oamenii primitivi) în urmă cu circa 40.000 de ani.

Xylanthia

Folosind abilităţile extraordinare de învăţare ale oamenilor primitivi şi aducând cu ei tehnologia ultrasofisticată de pe planeta Xylanthia, extratereştrii au reuşit să creez o civilizaţie avansată tehnologic, care a înflorit mai bine de 25.000 de ani.

Imperiul Atlantidei a crescut rapid. Multe triburi primitive de oameni au migrat în această zonă fertilă. Ei au fost bineveniți să se alăture acestei noi civilizații căci existau alimente pentru toţi. La început, în Atlantida totul era ideal, iar liderii îşi tratau toți cetățenii în mod egal. Populația foarte diversă trăia împreună în armonie. Aceasta a fost epoca de aur a Atlantidei. 

Dar, la un moment dat, vremurile s-au stricat. Au început să apară din ce în ce mai multe conflicte între diverse clanuri şi o degradare a vieţii de pe Atlantida. Atena, un extraterestru „pur” de pe planeta Xylanthia şi-a adunat cu el mai mulţi înţelepţi, părăsind Atlantida şi fondând regatul Atenei, care va deveni Grecia de mai târziu. Între timp, Atlantida a evoluat într-o dictatură militară, în care erau duse războaie injuste pentru a se câștiga putere, resurse și control politic.

Armata puternică a Atlantidei a planificat să atace Atena. Atenienii nu au așteptat însă acest lucru şi s-au dus ei să atace şi să cucerească puternica cetate a Atlantidei. Însă, când se aflau acolo, un puternic cutremur a zdruncinat şi a distrus întregul teritoriu al Atlantidei. Toată puterea şi bogăţia regatului a dispărut într-o clipită. Imediat urmă un mare potop; era undeva în jurul anului 11.500 î.Hr. Atlantida dispăru pentru eternitate.

Aceasta este povestea relatată de cartea „Patria Atlantidei”. Desigur, sunt mari şanse că totul să fie o ficţiune, însă există şi unele elemente ce ar putea fi adevărate. Doar Dumnezeu ştie care a fost realitatea…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO