Site de secrete, stiinta si metafizica

E posibil ca extratereştrii manipulatori să se fi aflat în spatele puterii lui Hitler

19

Atunci când Adolf Hitler a răspândit, înainte de cel de-al doilea război mondial, mesajul său plin de ură, genocid și opresiune, ca fiind “inspirat” de o rasă blondă de războinici supraomenești numiţi “arieni”, se presupune că acest lucru a fost pur și simplu mitologia unui om nebun.

Totuşi, de multe ori istoricii omit să ateste că Adolf Hitler a fost membrul unui cult demoniac (Thule), care se pare că avea legături cu un grup de extratereştri malefici pe care Hitler şi naziştii îi glorificau.

Chiar naziștii înşişi (dar nu toţi, ci unii) au susținut (mai public sau mai secret) că o societate extraterestră a fost sursa ideologiei lor și puterea din spatele organizației lor. Misticismul nazist, într-adevăr, a fost raportat ca fiind un produs direct al manipulării extraterestre.

Naziștii se refereau la stăpânii lor extratereştri ascunşi ca la “supraoameni din subteran”. Hitler credea în “supraoameni” (“supermen”) și a susținut că el s-a întâlnit odată cu unul dintre ei, așa cum au făcut alți membri ai conducerii societăţii secrete naziste Thule. De asemenea, unele rapoarte susțin că Adolf Hitler a scăpat de a fi capturat de americani și de aliații săi cu ajutorul extratereştrilor manipulatori.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie