E posibil ca extratereştrii manipulatori să se fi aflat în spatele puterii lui Hitler


Atunci când Adolf Hitler a răspândit, înainte de cel de-al doilea război mondial, mesajul său plin de ură, genocid și opresiune, ca fiind „inspirat” de o rasă blondă de războinici supraomenești numiţi „arieni”, se presupune că acest lucru a fost pur și simplu mitologia unui om nebun.

Totuşi, de multe ori istoricii omit să ateste că Adolf Hitler a fost membrul unui cult demoniac (Thule), care se pare că avea legături cu un grup de extratereştri malefici pe care Hitler şi naziştii îi glorificau.

Chiar naziștii înşişi (dar nu toţi, ci unii) au susținut (mai public sau mai secret) că o societate extraterestră a fost sursa ideologiei lor și puterea din spatele organizației lor. Misticismul nazist, într-adevăr, a fost raportat ca fiind un produs direct al manipulării extraterestre.

Naziștii se refereau la stăpânii lor extratereştri ascunşi ca la „supraoameni din subteran”. Hitler credea în „supraoameni” („supermen”) și a susținut că el s-a întâlnit odată cu unul dintre ei, așa cum au făcut alți membri ai conducerii societăţii secrete naziste Thule. De asemenea, unele rapoarte susțin că Adolf Hitler a scăpat de a fi capturat de americani și de aliații săi cu ajutorul extratereştrilor manipulatori.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO