Un bărbat misterios a murit în apropierea Observatorului Naţional Solar din New Mexico! Ce se întâmplă acolo?


Precum multă lume a aflat deja, pe 6 septembrie 2018 Observatorul Naţional Solar din New Mexico a fost închis de către FBI (Panică la Observatorul Naţional Solar din New Mexico (SUA)! FBI-ul a evacuat zona, dar păstrează secretul! Ce s-a descoperit acolo?). Autorităţile americane nu au vrut să spună care este motivul, dar, potrivit unui martor ocular, în zona evacuată a observatorului se afla un elicopter negru, mai mulţi oameni în jurul antenelor, dar şi mai multe echipe de lucru pe turnuri.

Pe 15 septembrie 2018, în acest articol – EXCLUSIV! O flotă uriaşă de nave extraterestre a ajuns în zona Soarelui? Iată ce-a fotografiat o femeie zilele trecute… De asta a fost închis de către autorităţi Observatorul Naţional Solar din New Mexico? – arătam că după ce-a intervenit în forţă FBI-ul şi a închis zona, ulterior locul a părut a fi abandonat; deşi în continuare locul este împrejmuit cu semne de “Intrarea interzisă”, în zonă nu se aflau militari sau paznici, aşa că oricine putea intra nestingherit în zonă.

Foarte interesant e faptul că, potrivit site-ului alamogordonews.com, pe 12 septembrie 2018 poliţia statului New Mexico a găsit un om misterios mort, nu departe de Observatorul Naţional Solar. Automobilul său a fost găsit într-o parcare, iar bărbatul misterios se afla al circa 1 km distanţă de maşina sa. Ce căuta el acolo, nimeni habar n-are, dar poliţia promite să ducă investigaţiile mai departe.

Există oare vreo legătură între moartea suspectă a acestui bărbat şi închiderea Observatorul Naţional Solar din New Mexico? Eu zic că da, însă legăturile încă nu au fost făcute…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO