EXCLUSIV! Baza subterană Dolce: se creează aici hibrizi şi manipulări genetice secrete dintre oameni şi animale?


Sherry Shriner este o scriitoare de teorie a conspiraţiei, care, prin articolele sale, a făcut o serie de dezvăluiri în special despre bazele subterane secrete guvernamentale, construite şi exploatate împreună cu extratereştrii. Doamna Shriner susţine că a obţinut aceste informaţii din diverse surse, în special de la personal care lucrează sau a lucrat la CIA şi NSA.

Conform domniei sale, una dintre cele mai cunoscute asemenea baze este Baza Dulce, aflată sub Munţii Archuleta, din statul american New Mexico. Situat aproape de granița cu statul Colorado, în rezervația indiană Jicarella Apache, se află orăşelul Dulce, care are o populaţie ce nu depăşeşte 1.700 de persoane.

Baza subterană secretă Dulce s-ar afla situată la 4 km nord-vest de orăşel, fiind o bază mixtă CIA-extratereştri. Aici s-ar face tot felul de experimente ca clonări, studii despre aura umană, aplicațiile avansate de control al minții, crearea de hibrizi animale-oameni, programe de răpiri ale oamenilor pentru tot felul de experimente genetice.

Baza Dulce ar conţine 7 niveluri:

Nivelul 1 – pentru diverse reparaţii;

Nivelul 2 – pentru OZN-uri şi alte navete;

Nivelul 3 – conține birouri guvernamentale;

Nivelul 4 – Laboratoare pentru cercetarea aurei umane, precum și pentru aspectele legate de manipularea viselor, hipnoză și telepatie. De exemplu, vi se pot reduce bătăile inimii cu ajutorul undelor delta și vi se pot urmări reacţiile la nivelul minţii cu ajutorul cipurilor introduse în creier;

Nivelul 5 – martorii au descris vase uriașe cu lichide, cu părți ale corpului uman – ca într-un film de groază. Aici s-ar afla cuști cu bărbați, femei și copii, ţinuţi pentru experimente;

Nivelul 6 – sau „sala coșmarului”, conține laboratoarele genetice. Se încearcă tot felul de încrucişări ale oamenilor cu animalele. Aici s-ar fi produs genetic mai multe creaturi umanoide, cu mai mult de 2 picioare şi 2 mâini;

Nivelul 7 – aici s-ar afla peste 1.000 de oameni, ţinuţi în depozite frigorifice.

O să întrebaţi de dovezi… pentru că fără acestea, spusele doamnei Sherry Shriner ar părea a fi doar simple fantezii, fără acoperire. Este extrem de greu, dacă nu imposibil, pentru a fi furnizate, pentru că fotografiile, filmările sau documentele scrise sunt imposibil de luat din asemenea locaţii. Rămâne doar la latitudinea dvs de a da credit sau nu unei asemenea informaţii.

Pe de altă parte, conspiraţionistul Phil Schneider a povestit despre o bătălie celebră care s-ar fi dat în 1979 în baza Dulce, dintre oameni şi extratereştri, susţinând că el ar fi fost unul dintre cei 3 supravieţuitori ai bătăliei (vedeţi mai multe în acest articol: Phil Schneider, unul din cei 3 supravieţuitori ai bătăliei cu extratereştrii din 1979 de la baza subterană Dulce! Guvernul american l-a “sinucis” pentru că dezvăluia prea multe despre extratereştri!).


Lasă un comentariu