Phil Schneider, unul din cei 3 supravieţuitori ai bătăliei cu extratereştrii din 1979 de la baza subterană Dulce! Guvernul american l-a „sinucis” pentru că dezvăluia prea multe despre extratereştri!


Phil Schneider batalia cu extraterestriPhil Schneider a lucrat ca expert în explozivi, ajutând la construirea unei baze secrete subterane pentru guvernul SUA în Dulce, New Mexico, în 1979. În 1995, el a spus povestea uimitoare a întâlnirii sale cu ființele extraterestre din aceste baze subterane.

Schneider a declarat că el a fost unul dintre cei 3 supraviețuitori dintr-o bătălie celebră cu extratereştrii, care ar fi avut loc în august 1979, și că el a fost singura persoană autorizată, de la un înalt nivel de securitate, care a vorbit în detalii despre cunoştinţele guvernului privind ființele extraterestre.

Schneider a fost foarte critic la adresa guvernului, pentru că îi ţine pe cetățeni în „întuneric” și a avut mai multe discuții şi conferinţe în care a vorbit despre experiențele sale privind extratereştrii, înainte de moartea sa care a survenit în 1997. Schneider a susținut că mai multe încercări de asasinat s-au făcut asupra sa, pentru dezvăluirile pe care le-a făcut. Sinuciderea sa a fost privită cu multă suspiciune de către susținătorii săi.

Schneider ne povesteşte apoi cum a avut loc marea bătălie cu extratereştrii din baza subterană Dulce, în 1979. La un moment dat, în timp ce se afla la muncă, a văzut mai multe forţe speciale, aşa numitele „Berete verzi”. De fapt, ce s-a întâmplat? Echipa de lucru, în care lucra şi Schneider, fora 4 găuri mari, o modalitate standard pentru a începe construcția. Dar, ceea ce a apărut din găuri era ceva neobişnuit. „Din găuri a ieşit un aer cu funinge neagră”, a spus Schneider într-o prelegere din 1995. El s-a dus în subteran să vadă despre ce e vorba, când a dat, la doar 1 metru de el, de un extraterestru gri uriaş, de peste 2 metri înălţime! „Entitatea era absolut oribilă şi mirosea mai rău decât cel mai împuţit gunoi!”

Entitatea nu era singură, mai existau şi alţi extratereştri lângă ea. Schneider s-a speriat şi a luat pistolul pe care-l purta cu el şi a omorât 2 extratereştri, dar nu înainte ca unul din extratereştri să emită o energie ciudată și dăunătoare. Extraterestrul a făcut un fel de mișcare circulară cu mâna, fluturând-o în fața pieptului. Schneider a imitat acțiunea: „Următorul lucru pe care îl știu este acela că un fascicul albastru m-a lovit și pe mine, pur şi simplu deschizându-mă ca pe un pește.”

Schneider a arătat publicului mâna sa. Raza i-a ars unele dintre degetele de pe mâna stângă și l-a lovit pe piept, care era şi acesta ars. De asemenea, şi unghiile de la picioare au ars. Un luptător de la beretele verzi i-a salvat viaţa lui Schneider; el l-a luat pe Schneider într-un lift şi l-a ridicat la suprafaţă în siguranţă.

Mai mult de 60 de persoane şi-au pierdut viața în acea zi blestemată din 1979, a spus Schneider. Ceilalţi 2 supraviețuitori trăiesc acum în casele lor, fiind protejaţi de către guvern.

Schneider face apoi nişte dezvăluiri şi mai cutremurătoare:
* în întreaga lume, există 1477 de baze subterane, dintre care 129 sunt doar în SUA. Fiecare bază americană costă 17 miliarde de dolari, ele fiind construite din „Bugetul negru al SUA”, care este ascuns de către guvern publicului, reprezentând 25% din PIB.
* în aceste baze subterane se dau permanent lupte cu extratereştrii, căci se pare că extratereştrilor le place mai mult viaţa subpământeană.

Dumnezeu să-l ierte, căci de-acum e mort… dar voi îl credeţi pe Schneider? Despre morţi numai de bine!

 


Lasă un comentariu