Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un nor gigant de tip ciupercă a fost filmat deasupra „Zonei 51”! Aici se află baza secretă a guvernului american, în care se fac teste cu tehnologii extraterestre!


nor gigant ciupercaUn nor gigant de tip ciupercă a fost observat deasupra celebrei „Zone 51” (statul Nevada, SUA), una dintre cele mai secrete baze subterane din lume.

Cine a observat acest nor? Un cuplu, care a postat videoclipul pe YouTube, şi care a fost uimit de imensul nor de fum întunecat care a apărut pentru a forma un nor de tip ciupercă, atunci când e privit de departe. Cei doi, Jimmy și Jackie, mergeau prin deșertul Nevada, lângă baza despre care guvernul Statelor Unite i-a confirmat existenţa abia în 2013, și au zărit ceea ce părea a fi un fum imens.

Jimmy spune în filmuleţ: „Suntem pe drum și observăm un fum ciudat aici. De unde ar proveni?” . Atunci când au ajuns la poarta principală a Zonei 51, care are semne de avertizare de genul „Accesul interzis”, mai erau alţi patru oameni care urmăreau fumul, dar care erau monitorizaţi de către un Jeep de securitate alb, parcat pe un deal.

Ei au fost prinși de o ploaie torențială bruscă. Jimmy a spus: „Avem un nor mare care vine peste noi; este, probabil, plin de radioactivitate, provenit de la ceea ce ard ei acolo.”

Pe Internet, au apărut tot felul de idei ce-ar fi putut fi acel nor gigant de tip ciupercă. Unii cred că ar putea avea legătură cu HAARP, pe când unii spun că e vorba de un „experiment extraterestru”. Zona 51, conform conspiraţioniştilor, este o zonă în care guvernul american ar testa tehnologii pe care le deţine de la extratereştri.


Lasă un comentariu