În celebra „Zonă 51” din deşertul Nevadei (SUA), locul cel mai păzit din lume, se află o clădire-turn misterioasă! De aici se comunică cu extratereştrii?


turn zona 51Despre „Zona 51” („Area 51”) am vorbit de mai multe ori în cadrul acestui site. Pentru cei care nu cunosc nimic despre acest teritoriu misterios, vă fac încă o dată un rezumat. Zona 51 (sau Area 51) este un teritoriu celebru teritoriu situat în Nevada (SUA), fiind unul dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane. Oficial, aici s-ar experimenta diferite tipuri de avioane şi arme (în hangarele bazei se aplică tehnologii superevoluate, aşa că nu este de mirare faptul că avioanele Blackbird şi Stealth au fost construite acolo); dar, informaţii secrete scurse din zonă au arătat că aici s-ar afla nave extraterestre şi chiar extratereştri! Mulţi oameni cred chiar că, literalmente, baza beneficiază de tehnologie de pe alte planete, fiind o zonă de testare şi ascundere a navelor spaţiale extraterestre. Noaptea, deasupra bazei pot fi văzute lumini stranii, şi mulţi curioşi sunt de părere că în subteran se ascunde o instalaţie enormă.

De pe canalul „Mister Enigma” de pe YouTube aflăm un lucru foarte interesant. Dacă ne ducem cu Google Earth (programul cu ajutorul căruia putem vizualiza din satelit tot Pământul) în „Zona 51”, acolo vom găsi ceva foarte interesant: un turn, un „zgârâie-nori” dacă vreţi! Ce să caute aşa ceva într-o zonă militară strict interzisă publicului? Să fie o clădire destinată personalului militar de acolo? Nu cred că s-ar fi construit aşa ceva, locuinţele militare fiind mult mai discrete.

Autorul videoclipului se întreabă şi el legitim: ce caută un asemenea turn în mijlocul deşertului? Nu cumva ar putea fi un fel de turn-radio pentru comunicaţii cu extratereştrii? E greu de spus… Atunci când se încearcă vizualizarea de la nivelul „zero” al Pământului cu ajutorul lui Google Earth, clădirea devine plată. Bineînţeles, Armata Americană n-ar fi permis niciodată lui Google să facă publică zona militară de la „Area 51” de la nivelul solului.

Aşadar, ce-ar putea fi!?

Mai jos puteţi vedea imaginea mărită a acestui turn:

turn zona 51 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock