Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Omul-frunză”, o creatură înspăimântătoare din pădurile Angliei, pe care n-aţi vrea s-o întâlniţi!

174

omul frunzaFolclorul local din sudul Angliei ne vorbeşte despre o creatură misterioasă umanoidă, acoperită cu păr și frunze. Când vine vorba de poveşti cu creaturi ciudate ce ies din pădurile din Marea Britanie, regiunea englezească Sussex nu e una care să exceleze în această privinţă… dar, dacă vă vine să credeţi sau nu, există o legendă mai puțin cunoscută despre prezenţa unei creaturi cunoscute sub numele de “Omul-frunză”, sau “Leaf-man” (în limba engleză).

Una dintre poveştile interesante cu privirea la această creatură a avut loc la mijlocul anilor ’80, când un grup de tineri a hotărât să-şi ridice cortul în Pădurea Folkington. Era în jurul apusului de Soare și tinerii au început să facă un foc de tabără, atunci când au auzit un foşnet în copacii din apropiere.

“Din umbră a apărut o creatură înaltă, cu forma unui fus, care părea a fi acoperită cu păr, dar şi cu frunze”, a declarat unul dintre martori unui jurnalist local. “Creatura avea o duhoare oribilă, iar prin părul încâlcit am putut vedea doi ochi arzând.” Grupul de tineri s-a speriat de moarte şi a luat-o la fugă, neoprindu-se nici măcar o clipă pentru a vedea dacă creatura îi urmărea.

Tinerii s-au mai întâlnit şi au călătorit în anii următori, amintindu-şi despre figura misterioasă, dar nimeni nu a fost în măsură să explice în totalitate cu ce s-au întâlnit în pădure în acea zi. “Oamenii s-au întrebat dacă nu cumva am fost victimele unei farse”, a spus unul din martori. “Amintiri pot fi neclare, dar creatura părea reală, fiind mai mult decât un om mascat cu un costum.”

Sursa: thedistrictpost.co.uk

Orgoni Crystal