Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Arheologii italieni au găsit două statui înfricoşătoare care serveau ca gardieni la intrarea în „poarta iadului”! O statuie reprezintă un şarpe încolăcit, simbolul lui Lucifer şi a extratereştrilor reptilieni…

  •  
  •  
  •  
  •  

statui poarta iaduluiMai ţineţi minte de ştirea aceasta din aprilie 2013 (Descoperire epocală în Turcia: a fost găsită “poarta către Hades”, iadul din mitologia grecească) în care vorbeam despre faptul că arheologii italieni au descoperit „poarta către iad” în străvechiul oraş Hierapolis, din sud-vestul Turciei? Citez din acel articol:

„O echipă de arheologi italieni condusă de Francesco D’Andria, a descoperit un “portal către iad”, situat în sud-vestul Turciei. Cunoscut sub numele de “poarta lui Pluto” sau “Plutonium” în latină, deschizătura era considerată a fi un portal către lumea subterană în mitologia şi tradiţia greco-romană. Sursele istorice localizau locul în vechiul oraş Hierapolis, numit acum Pamukkale, descriind deschizătura ca fiind plină de vapori letali (…) Arheologii au găsit în acel loc o serie de coloane semiionice, iar, deasupra lor, o inscripţie dedicată zeilor subterani Pluto şi Kore (…) În această deschizătură erau sacrificate mai multe animale (printre care şi tauri), sacrificii dedicate zeului Pluto. Se pare că aerul din interiorul deschizăturii conţine mult dioxid de carbon, şi de aceea, el este toxic şi chiar letal fiinţelor vii”.

Ei bine, epoca descoperirilor nu s-au terminat în „portalul către iad”. Discovery.com ne anunţă că aceeaşi echipă de arheologi italieni, condusă de acelai profesor Francesco D’Andria, a găsit gardienii „porţii iadului”, două statui unice din marmură. „Statuile reprezintă două creaturi mitologice”, explică profesorul italian. „Una reprezintă un şarpe, un simbol clar al lumii subterane, iar alta îl reprezintă pe Cerberus, câinele de pază al iadului cu 3 capete, din mitologia greacă”. Încolăcit în jurul său, şarpele apare ameninţător pentru oricine încearcă să se apropie de el, în timp ce statuia lui Cerberus înaltă de 1,20 metri seamănă mult cu Kangal, un câine ciobănesc anatolian.„E o statuie extrem de înspăimântătoare”, a mai adăugat profesorul italian.

P.S. Interesant că iar găsim reprezentat şarpele, binecunoscut simbol al lui Lucifer, dar şi al presupuşilor extratereştri reptilieni…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu