Urme de autovehicule, solidificate în piatră, vechi de milioane de ani – în Turcia, Spania şi alte ţări! Cum e posibil aşa ceva!?


Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

Geologul Dr. Alexander Koltipin, directorul Centrului de Cercetare a Științelor Naturale de la Universitatea Internațională de Ecologie și Politologie din Moscova, susține că diversele „urme” găsite în roci în mai multe locații din lume sunt de fapt rămășițe înglobate în rocă care provin din vehicule antice, vechi de milioane de ani.

Sugestia făcută de unii cercetători, conform cărora aceste urme au fost formate din căruţe trase de cai nu ţine, din moment ce ar trebui să existe şi urme lăsate de aceste animale, ceea ce nu s-a găsit. Alții susțin că urmele solidificate au fost făcute de oameni din motive agricole, însă e greu de crezut aşa ceva.

Dacă totuşi considerăm cele 2 teorii menţionate mai sus ca fiind adevărate, ele trebuie să aibă o vechime de mii de ani, şi nu de milioane, aşa cum s-a stabilit. Priviţi fotografiile de mai jos, extrase din videoclipul YouTube, care vorbeşte despre aceste urme găsite în 2 locaţii din Turcia şi Spania:

Imagine: Valea Phrygian (Turcia) – captura YouTube
Imagine: Castellar de Meca (Spania) – captura YouTube

Interesant e că aceste urme de autovehicule, vechi de milioane de ani, s-au descoperit şi în alte ţări ca Malta, Italia, Kazahstan, Franţa sau chiar în America de Nord.

Despre aceste urme misterioase am mai vorbit pe acest site, într-un articol mai vechi – În Turcia s-au descoperit urme de vehicule vechi de 5 milioane de ani! Cine se plimba pe Pământ cu maşinile acum 5 milioane de ani!? Descoperirea nu se prea potriveşte cu istoria oficială a omenirii, nu?. În mai 2013 am scris acest articol (Un utilizator a observat pe fundul Oceanului Atlantic urme ale unor şenile gigantice de tanc… Sau poate sunt urme ale monştrilor sau ale navelor extraterestre subacvatice? Există o explicaţie logică?), despre prezenţa pe fundul Oceanului Atlantic a unor urme de tanc cu adevărat uriaşe; ca şi acum pe acolo ar fi trecut nişte tancuri subacvatice care aveau nişte şenile largi cât nişte blocuri la un loc!