În Turcia s-au descoperit urme de vehicule vechi de 5 milioane de ani! Cine se plimba pe Pământ cu maşinile acum 5 milioane de ani!? Descoperirea nu se prea potriveşte cu istoria oficială a omenirii, nu?


urme de camioaneCititorii mai vechi ai site-ului, dacă îşi amintesc că în mai 2013 am scris acest articol (Un utilizator a observat pe fundul Oceanului Atlantic urme ale unor şenile gigantice de tanc… Sau poate sunt urme ale monştrilor sau ale navelor extraterestre subacvatice? Există o explicaţie logică?), despre prezenţa pe fundul Oceanului Atlantic a unor urme de tanc cu adevărat uriaşe; ca şi acum pe acolo ar fi trecut nişte tancuri subacvatice care aveau nişte şenile largi cât nişte blocuri la un loc! Desigur, ar putea fi vorba de nişte monştri subacvatici uriaşi, de nişte nave spaţiale extraterestre imense aflate pe fundul oceanului sau de o maşinărie militară secretă.

Acum, pe YouTube a apărut un videoclip ciudat, în care se arată cum sute de urme de vehicule în roca de bază (roca-mamă) au fost găsite recent în Turcia. Toată problema o reprezintă faptul că roca de bază a fost datată ca având 5,3 milioane de ani vechime! Piatra a fost, probabil, moale și asemănătoare noroiului cu milioane de ani în urmă, înainte de a se transforma într-o stâncă tare.

Este extraordinar! Cine a făcut aceste urme? Ce vehicule umblau pe Pământ în urmă cu 5 milioane de ani şi de ce nu sunt ele discutate public de către arheologi? Pentru că ele nu se prea potrivesc cu istoria actuală a omenirii, nu? Dacă nu sunt urme de vehicule, atunci ce sunt?

V-am spus în nenumărate articole de pe acest site că sunt multe nepotriviri ale unor descoperiri de artefacte incredibile, care pur şi simplu nu se „pupă” cu ceea ce ni se spune a fi istoria oficială a omenirii. Şi suntem menţinuţi în această stare de prosteală, de minţire, de mult timp…

 


Lasă un comentariu