Toate OZN-urile moderne sunt de origine pământeană, fiind inventate de Tesla! OZN-urile sunt alcătuite din bismut, ce are proprietăţi antigravitaţionale!

360

OZN TeslaOare din ce sunt alcătuite OZN-urile, care par a avea o “propulsie antigravitaţională”? În 1996, un conspiraţionist, gazda unei emisiuni târzii de radio, a primit un pachet ce conţinea bucăţi de metal despre care expeditorul susţinea că fuseseră luate de la OZN-ul prăbuşit lângă Roswell, New Mexico, în 1947 (celebrul caz din istoria ozenistică). Puteau, oare, aceste simple bucăţi de metal să fie evidenţa care să dovedească realitatea OZN-urilor şi utilizarea de către acestea a tehnologiei electrogravitaţionale? Bucăţile de metal păreau într-o stare prea bună pentru ca povestea să fie adevărată, aşa că bucăţile au fost trimise pentru a fi analizate.

Cu ajutorul spectroscopiei dispersive de unde, s-a descoperit că metalul era compus dintr-un aliaj de zinc şi magneziu cu straturi de bismut pur. Straturile pure de bismut erau de unu până la patru microni grosime într-o structură uşor ondulată, iar în afară de bismut nu s-a mai găsit nimic. Nu s-a găsit deloc oxigen, zirconiu sau vreun alt element – doar acestea trei. Experimentele cu energie înaltă efectuate asupra neobişnuitului metal au indicat o tendinţă de mişcare laterală. Din păcate, această cercetare nu a obţinut până acum niciun rezultat pozitiv.

Dar, bismutul este în esenţă un material diamagnetic, care tinde să respingă un câmp magnetic. Existau lucruri ciudate în legătură cu bismutul OZN-ului de la Roswell, căci, practic, acestuia îi fuseseră adăugate încărcături pozitive, cum ar fi introducerea unui câmp de electroni pozitivi. Dar, acest fapt îşi are originea încă din 1917, odată cu Nikola Tesla şi descoperirile sale în legătură cu câmpurile electrice şi gravitaţia. De ce? Pentru că cel mai impresionant lucru ce s-ar întâmpla la creşterea fluxului pozitiv din bismut ar fi reducerea masei până la punctul în care să poate atinge chiar valoarea zero şi, astfel, obiectul să se ridice în aer, creând un corp plutitor.

Să deducem de aici că OZN-ul prăbuşit la Roswell în 1947, precum şi alte OZN-uri observate de atunci, sunt de origine pământească, bazându-se pe cercetările lui Tesla?