O femeie a ajuns în rai timp de 10 minute, iar după ce-a revenit, s-a vindecat definitiv de boala gravă pe care o avea! Povestea ei e emoţionantă…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Când soțul lui Rose s-a sinucis, femeia a intrat într-o depresie atât de mare, încât medicii și-au exprimat îndoielile că își va reveni pe deplin vreodată. Doi ani mai târziu, Rose a fost diagnosticată cu cancer și, în timpul unei „proceduri medicale minore”, a sângerat până la moarte, inima oprindu-i-se mai mult de 10 minute.

În timpul în care „a murit”, Rose, ajunsă în rai, i s-a spus că, dacă ar fi de acord să se întoarcă pe pământ, îi va fi redată o sănătate bună, fizică, emoțională și mentală. Testele medicale ulterioare au afirmat că fiecare urmă a bolii ei au dispărut, dar, așa cum spune adesea Rose, „povestea mai mare” a fost refacerea sufletului ei. Durerea paralizantă, prilejuită de sinuciderea soțului ei, a dispărut.

Povestea „experienței morții temporare” a lui Rose a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe o mare varietate de platforme video.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock