„Proiectul MAGNET”, un proiect ultrasecret al guvernului american pentru determinarea anomaliilor magnetice ale Pământului… astfel se pot descoperi locurile de unde provin OZN-urile!


proiectul MagnetSe pare că guvernul SUA deţine un proiect ultrasecret, numit „Proiectul Magnet”. Cel care a descoperit existenţa acestui proiect a fost consilierul NICAP Robert C. Beck, inginer experimentat al zborurilor de probă al companiei „Lockhead” şi, în acea perioadă, preşedintele unei companii electronice şi fotografice. NICAP (Comisia Naţională de Investigaţii a Fenomenelor Aeriene) este o prestigioasă organizaţie civilă dedicată cercetării „obiectelor zburătoare neidentificate”. Din consiliul de conducere fac parte eminenţi oameni de ştiinţă, politicieni, amirali şi generali din armata Statelor Unite.

Pe 23 august 1963, Robert C. Beck, care fusese chemat la San Francisco să participe la o reuniune a fabricanţilor de articole electronice, a observat prezenţa unui aparat de zbor „Super-constellation” pe o pistă auxiliară a aeroportului. Pe părţile verticale din coadă a citit cuvintele „Proiect Magnet” şi numărul de identificare 145925. După ce a demonstrat cu acte că lucrează la „Lockhead” (unde făcuse zboruri de probă cu aparatele „Constellation”), Beck a reuşit să discute cu trei piloţi, îmbrăcaţi în ţărani.

După scurtul dialog cu unul din piloţi, Beck l-a rugat să-i permită să viziteze avionul. La bordul aparatului, i s-a prezentat un cercetător, Crow (nu i-au spus numele lui de botez) care făcea parte din echipa de investigaţie.

Acel „Superconstellation” făcea parte dintr-o flotilă de aparate de acest gen, echipate toate cu magnetometre foarte sensibile. Este imposibil să le comparăm tehnic cu magnetometrele folosite în al doilea război mondial, pentru că şi acestea continuă să fie considerate „echipamente secrete”. Flotila de avioane din cadrul „Proiectului Magnet”, i-a declarat Crow vizitatorului său, survola aproape tot globul, încercând să detecteze .anomalii magnetice”. Am spus „anomalii magnetice” şi nu simple neregularităţi ale câmpului magnetic terestru. Hărţile magnetice existente sunt foarte precise şi mai mult decât suficiente ca ajutor pentru navigatori. Ceea ce încercau să depisteze magnetometrele din „Proiect Magnet” erau zonele de perturbaţii magnetice inexplicabile, situate la suprafaţa globului sau care proveneau de „sus”. În mod concret, Crow i-a spus lui Beck că acest proiect ultrasecret avusese deja un rezultat important, când descoperise anumite forţe magnetice care proveneau de „sus” în zona situată între Key West şi Caraibe…, adică în Triunghiul Bermudelor.

Inginerul Crow i-a destăinuit de asemenea că diverşi sateliţi nord-americani sunt dotaţi cu magnetometre speciale, cum ar fi cele folosite de „Proiect Magnet”, care pot detecta interferenţe provenite din zone situate „pe” suprafaţa globului. Acest fapt ne face să stabilim o legătură de netăgăduit între zonele de mari perturbaţii magnetice, cum ar fi Triunghiul Bermudelor şi OZN-uri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO