Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chiar există un tratat secret prin care genomul uman este oferit extratereştrilor?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankConform mai multor conspiraţionişti, din care îl evocăm pe cercetătorul William Moore (care stabilise un număr de contacte la un nivel foarte înalt în comunitatea de servicii secrete a Statelor Unite, încă din 1978), după ce ar fi doborât mai multe vehicule zburătoare extraterestre și ar fi dobândit tehnologia avansată pe care o aveau la bord, guvernul american ar fi considerat că este foarte profitabil să stabilească canale de comunicare cu entitățile extraterestre. La urma urmei, extratereştrii ar putea oferi SUA superioritate tehnologică atât în ​​cercurile militare, cât și în cele ale serviciilor de informații.

Acest presupus tratat secret între guvernul SUA şi entităţile extraterestre a căpătat diverse nume, ca de exemplu, Tratatul TAU IX pentru Conservarea Omenirii (cum îl numește Dr. Dan Burisch), Tratatul Greada sau Acordul Edwards, numit după baza forțelor aeriene unde se pare că a avut loc o celebră întâlnire. Obiectivul său principal a fost de a deschide calea către comunicări semnificative și productive între oameni și extratereștri: oamenii (mai precis autorităţile militare şi de securitate americane ar fi primit tehnologie extraterestră superioară, în schimbul genomului uman oferit fiinţelor de pe alte stele).

Unul din proiectele ultrasecrete al guvernului american (conform cercetătorului William Moore evocat mai sus) ar fi fost PROIECTUL SIGMA. Se spune că proiectul ar fi avut un real succes, când în 1959, SUA ar fi stabilit comunicaţii rudimentare cu extratereştrii. În 25 aprilie 1964, un ofiţer de informaţii din cadrul Forţelor Aeriene Americane s-ar fi întâlnit, în urma unui aranjament prestabilit, cu doi extratereştri în deşertul New Mexico. Contactul a durat aproape trei ore. Pe baza limbajului extratereştrilor, un ofiţer de aviaţie a reuşit să facă un schimb de informaţii fundamentale cu cei doi.

Dar, atât timp cât nu avem decât informaţii „scurse” şi nimic nu este recunoscut din punct de vedere oficial, ne aflăm doar în domeniul speculaţiilor…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu