Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cum a pierdut NASA înregistrările originale ale aşa-zisei aselenizări Apollo 11 … Cât de perfizi pot fi cei de la NASA!

287

blankAcum o săptămână explicam într-un articol de ce sovieticii n-au reacţionat deloc la farsa aselenizării omului pe Lună, pusă la cale de NASA (https://www.lovendal.ro/wp52/o-enigma-istorica-daca-stiau-ca-aselenizarea-omului-e-o-farsa-a-americanilor-atunci-de-ce-sovieticii-n-au-reactionat-deloc/). Astăzi vă voi spune încă un argument care demonstrează (pentru a câta oară?) că omul n-a fost deloc pe Lună.

Pe 16 iulie 1969, transmisiunea TV în direct a aşa-zisei aselenizări americane făcea înconjurul lumii. 600 de milioane de oameni urmăreau acest eveniment istoric, adică 20% din umanitatea de atunci. Însă, această transmisiune video era slabă calitativ, ca urmare a limitărilor tehnologice ale timpului. În 1969, doar o singură lungime de undă era disponibilă pentru transmiterea semnalului video, aşa că transmisiunea TV a misiunii Apollo 11 era realizată în format SSTV, la 10 frame-uri pe secundă şi o rezoluţie de 320 de linii.

Dar, formatul SSTV era incompatibil cu standardele de televiziune NTSC, PAL şi SECAM, astfel încât cei de la NASA au găsit soluţia: semnalul de pe Lună era trimis unui monitor video de înaltă rezoluţie, iar o cameră de televiziune filma de pe ecran şi transmitea în întreaga lume. Dar, limitările monitorului şi a camerei de televiziune făcea ca înregistrările originale SSTV să-şi piardă mult din claritate.

Vă gândiţi că NASA a păstrat aceste înregistrări originale SSTV într-un mediu controlat, cu o temperatură constantă… Ei bine, vă înşelaţi! În 2006, NASA a recunoscut că a pierdut 700 de cutii cu benzi magnetice, inclusiv înregistrările SSTV originale de pe Lună! Acestea ar fi putut fi tranformate în videoclipuri de înaltă calitate, privind aselenizarea lui Apollo 11. De înaltă calitate? Ar fi fost prea periculos pentru NASA…pentru că în mod sigur s-ar fi descoperit greşeli în montarea filmului aselenizării. Iar NASA nu şi-ar fi permis aşa ceva. Aşa că au anunţat că ele au fost pierdute!

Orgoni Crystal