Site de secrete, stiinta si metafizica

NASA a ajuns să falsifice chiar şi pozele cu Titan, satelitul Saturn-ului, pentru a ascunde o navă spaţială

19 20

Titan este un satelit natural al planetei Saturn, am înţeles acest lucru…Dar, totuşi, de ce NASA se ocupă din nou cu “Photoshopat-ul” pozelor cu corpuri cereşti? Că doar n-ar fi prima oară când îi prind cu mâţa în sac (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-se-ocupa-cu-photoshopat-ul-imaginilor-spatiale-cum-a-fost-falsificata-imaginea-terrei-de-pe-luna/).

De fapt, care e povestea? Foarte recent NASA a dat publicităţii câteva poze cu Titan. Într-una din poze se observă cum NASA întunecă fotografia pentru a încerca să ascundă faptul că Titan nu este rotund pe toate părţile. Aşadar, luăm poza originală eliberată de NASA (pe care o aveţi în josul articolului) şi, într-un program de editare imagini, adăugăm funcţia “Exposure”, observăm că satelitul nu este circular, ci se duce într-o linie dreaptă! Vă daţi seama ce formă ciudată ar căpăta astfel Titan-ul? N-ar mai semănă deloc cu un satelit natural, ci cu o (eventual) navă spaţială… De ce NASA tot se ocupă cu Photoshopat-ul imaginilor şi nu le lasă aşa originale cum sunt ele? Să aflăm şi noi adevărul! Nu avem dreptul acesta?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie