Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un obelisc uriaş a fost fotografiat de NASA pe Io, satelitul lui Jupiter. Dovadă a unei civilizaţii extraterestre?


Sondele spaţiale NASA sau ale altor agenţii spaţiale mondiale au cercetat şi fotografiat multe corpuri cereşti din sistemul nostru solar. Unele fotografii făcute sunt bizare, arătând unele indicii care arată că în sistemul nostru solar, cel puţin în trecut, să fi trăit civilizaţii extraterestre.

Priviţi, de exemplu, în acest articol o imagine a unei zone numite Telegonus Mensa, de pe satelitul Io al planetei Jupiter, luată de sonda spațială NASA Galileo, pe 16 octombrie 2001. În imagine, este dezvăluit un obiect uriaș în formă de trabuc, care iese în evidență în peisajul din jur. În afară de posibilitatea ca obiectul să fie o formațiune stâncoasă obișnuită, el seamănă cu un turn imens sau un obelisc.

Lângă obeliscul uriaș, se pare că au fost construite structuri artificiale. S-ar putea ca satelitul Io a lui Jupiter să fi fost odată locuită de o rasă extraterestră inteligentă?

Io este unul dintre cei patru sateliți galileeni ai planetei Jupiter. Dintre salteliții lui Jupiter, Io este al treilea ca mărime și al patrulea din sistemul solar. El este puțin mai mare decât Luna (satelitul natural al Terrei), având un diametru de 3,642 kilometri. Io are peste 400 de vulcani activi, fiind din punct de vedere geologic cel mai activ obiect din sistemul solar.

Sursa: photojournal.jpl.nasa.gov


Lasă un comentariu