Lumină albastră „nepământeană” în Arizona: anomalie plasmatică sau dovadă a proiectului Blue Beam?


Un videoclip din Arizona (SUA) a devenit viral pe Facebook, după ce în el apare o explozie de lumină albastră intensă. Albastrul viu este asemănător cu plasma, prin urmare este plauzibil ca lumina să provină de la rachete aflate în partea de jos a înregistrării. Oamenii care au comentat acest videoclip par să se teamă. Lucrul ciudat prezent în această înregistrare pare că sfidează explicațiile convenționale.

Această explozie de lumină cu siguranță nu este un fulger și, dacă este, este o nouă formă de fulger. Iar „formele de nori” de deasupra ei nu au mai fost văzute până acum. În mass-media această apariţie bizară nu prea a fost dată, cel mai probabil pentru că nu există o explicație plauzibilă și nu se vrea a se alarma oamenii.

Explicaţia conspiraţionistă cea mai folosită este cea privind controversatul proiect „Blue Beam” și schimbările globale pe care le-ar presupune acesta. Blue Beam, un proiect al noii ordini mondiale, se presupune că va încerca să reproducă cu ajutorul hologramelor un eveniment apocaliptic (ca, de exemplu, o invazie extraterestră, exact ca în filmele SF hollywoodiene). Majoritatea teoriilor conspirației cred că Blue Beam va avea patru faze majore.


Lasă un comentariu