Putin a ordonat ca un întreg oraş rusesc să fie ascuns sub o „ceaţă misterioasă”! Ce experimente oribile se fac?


fum orasŞtiu că titlul sună şocant, dar să ştiţi că nu e vorba de o magie „a la David Copperfield”. Un oraş rus important, de 50.000 de oameni, dintr-o dată dispare, apoi reapare la fel de brusc, fiind învăluit în timpul acesta într-un nor „magic” de fum. Din păcate, magicianul nu a fost David Copperfield, ci preşedintele rus Vladimir Putin, care, timp de 2 zile, între 10 şi 12 august 2016, şi-a fluturat „bagheta” asupra orașului Severomorsk, care a fost complet acoperit de o „ceață misterioasă”, ca parte a unei operațiuni navale pentru a ascunde flota de atacurile inamice. Sau a fost ceva chiar mai sinistru?

Severomorsk este principala bază administrativă a Flotei de Nord a Rusiei, fiind situat în Cercul Polar de pe coasta Mării Barents, care face parte din Oceanul Arctic. În afară de nave și submarine nucleare, el este cartierul general al unei baze aeriane și navale şi al unui imens depozit de rachete nucleare. Inutil să mai spunem că este o parte foarte importantă a armatei ruse.

Guvernul rus a dat locuitorilor din Severomorsk un scurt avertisment înainte de această operațiune misterioasă, care a început pe 10 august 2016. Ministerul Apărării le-a spus celor 50.000 de locuitori să închidă ferestrele și să fie atenți atunci când conduc. Şi să încerce să nu respire acest fum. Totuşi, locuitorilor li s-a precizat faptul că fumul „magic” nu este periculos pentru om, deși are un anumit miros.

Un post de televiziune local, citat de surse din armată, au relatat faptul că fumul asupra oraşului a fost făcut dintr-un amestec format din motorină, aditivi și resturi de cocs. Peste 20 de mașini de fum de pe camioane mobile și de pe unele nave din portul au lansat aceşti nori „speciali” asupra orașului. După doar câteva zeci de minute, fumul a acoperit în întregime navele de război ruse, inclusiv alte facilități militare.

Ce fac ruşii? Doar nişte exerciţii militare sau Putin testează în secret un nou gaz de luptă asupra propriilor oameni? Ce fel de guvern ar face așa ceva? Nu mai contează…

Sursa: wykop.pl

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO