“Sunetul din iad” – înregistrarea de 17 secunde în care se aud ţipete de groază ale unor “suflete damnate” – după ce geologii ruşi au săpat 14 km în pământ

 • 75
 •  
 •  
 •  
  75
  Shares

Detaliile din acest material provin din traducerea unui articol apărut în ziarul finlandez numit “Ammennusatia”. În acest articol, am ataşat, de asemenea, şi “sunetul groazei” care ar proveni din iad. Există mai multe dezbateri pe Internet, marea majoritatea spunând că “sunetul din iad” este unul fals; eu nu spun nici că e real, dar nici că e fals… vă las pe voi să decideţi.

La mijlocul lunii decembrie 1989, un grup de geologi ruși au forat cu o sondă aproximativ 14.000 de metri în Siberia; ei ar fi rămas îngroziţi după ce ar fi auzit sunete terifiante venind din centrul pământului, asemănătoare cu nişte strigăte de disperare ale unor oameni. După ce au forat câțiva kilometri în pământ, echipamentul ruşilor a dat impresia că începe să funcționeze în gol, ca şi cum interiorul pământului nu ar avea nimic. A rezultat o înregistrare de 25 de secunde de sunete terifiante, înainte ca microfonul să înceapă să se topească, iar în 17 secunde se aud zgomotele groaznice ale “blestemaţilor din iad”.

Dr. Azakov, cel care ar fi participat la prospecţiunile sovieticilor a declarat următoarele:

* Prima surpriză a fost temperatura ridicată pe care am descoperit-o în interiorul pământului. Calculele indică faptul că temperatura a fost de aproximativ 1100 de grade Celsius. Aceasta este mult mai mult decât ne-am așteptat. Se pare că un foc infernal se află în centrul Pământului.

* Ultima descoperire a fost totuși cea mai șocantă pentru urechile noastre, astfel încât ne-am temut să mai continuăm. Am încercat să ascultăm mișcările pământului la anumite intervale, cu microfoane suprasensibile, care au fost lăsate prin gaură. La început, am crezut că sunetul vine de la propriul nostru echipament, dar, după câteva ajustări am înțeles că într-adevăr sunetul provine din interiorul pământului. Cu greu ne-a venit a crede. Am auzit o voce umană, țipând din durere, iar în fundal se auzeau mii, poate milioane de voci care ţipau de groază.

* Ca şi comunist, nu cred în Biblie, dar ca om de ştiinţă cred în iad.

Geologii ruşi au fost atât de şocaţi de ceea ce au auzit, încât au început să ia medicamente pentru a şterge memoria pe termen scurt.

Puteţi asculta sunetul AICI.

Știți de ce Jacques Costeau, faimosul explorator subacvatic, a renunțat la scufundări de mare adâncime cu ceva timp înainte de a muri? Se spune că s-a oprit pentru că a auzit într-una din peșterile subacvatice pe care le explora, sunetele unor oameni țipând…


 • 75
 •  
 •  
 •  
  75
  Shares

Lasă un comentariu