Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

EXCLUSIV! Autorităţile şi mass-media oficială încearcă să ascundă prezenţa unui „intrus cosmic” masiv în interiorul sistemului nostru solar?


E posibil, din nou, ca oficialităţile şi instrumentul ei de propagandă, reprezentată de mass-media oficială, să ne ascundă lucruri groaznice care se întâmplă în interiorul sistemului nostru solar. Ca de exemplu, prezenţa unui „intrus cosmic”, adică un corp ceresc masiv necunoscut, ce are o influenţă negativă atât asupra Pământului, cât şi asupra celorlalte planete din sistemul nostru solar.

De exemplu, într-un articol apărut pe 4 octombrie 2017 pe site-ul spaceflightinsider.com, se vorbeşte despre detectarea a două aurore gigantice pe planeta Marte, anormale, care au atins niveluri duble de radiaţii. Pe de altă parte, se observă modificări climatice evidente pe Terra, care nu au legătură cu „efectul de seră” produs de activităţile umane: uragane şi taifunuri incredibile de puternice (de exemplu, uraganul Irma din septembrie 2017) sau cutremure devastatoare (ca cele din Mexic).

Din ce în ce mai multă lume observă pe cer formaţiuni noroase atât de bizare, de zici că nu sunt naturale. Apusurile de soare devin prea roşiatice şi prea intense faţă de cum ar fi în mod normal, iar chemtrails-urile sunt prea evidente, fiind observate zilnic în fiecare colţ al globului. De fapt, ei de ce aruncă cu dâre chimice pe cer? Ca să răcească „încălzirea globală” prin metode de geoinginerie sau poate ei vor să ne ascundă ceva? Dar ce, mai exact? Nu cumva „intrusul” din sistemul nostru solar de care vorbeam la începutul articolului? A început acesta să fie prea deranjant de vizibil, aşa că el trebuie ascuns cu orice preţ?

În ultima perioadă, în ţara noastră au început să fie observate din ce în ce mai des fenomenul „sorilor falşi” sau „sun dogs” cum sunt ei cunoscuţi în literatura de specialitate. Numai în luna septembrie 2017 am scris două articole pe această temă: EXCLUSIV! Se întâmplă ceva straniu în România: se înmulţeşte fenomenul “sorilor multipli”! De data asta, avem “sun dogs” în Bucureşti… şi EXCLUSIV! Un incredibil apus cu “2 sori” a fost observat în localitatea Bocşa din judeţul Caraş-Severin. Sigur, explicaţia ştiinţifică este aceasta: fenomenul sorilor multipli apare ca urmare a reflexiei sau refracției luminii în cristale de gheață care sunt prezente la nori de mare altitudine. Dar, ţinând cont de cele discutate mai sus, oare „sorii falşi” observaţi au fost chiar falşi? Sau poate că a fost vorba chiar de „intrusul” acela cosmic de care vorbeam?

Pe de altă parte, oare e întâmplător faptul că mass-media ne ţine atenţia direcţionată spre anumite evenimente ale lumii (genul „masacrul de la Las Vegas”), ignorând cu bună ştiinţă efectele posibilului intrus cosmic?


Lasă un comentariu