Un soldat a găsit o piatră bizară care topeşte metalele. Care e adevărata sa origine?


Lumea misterelor și lucrurilor inexplicabile continuă să ne uimească în fiecare zi, cu cât găsim mai multe dovezi peste tot în jurul nostru. Oameni care levitează, furculiţe de metal care se îndoaie cu „puterea gândului”, premoniţii exacte ale unor evenimente din viitorul apropiat – sunt doar câteva exemple din lucrurile inexplicabile pe care ştiinţa (încă) nu le poate explica.

În categoria lucrurilor bizare îl constituie următorul videoclip, aparut pe canalul de YouTube „The Hidden Underbelly 2.0”, şi în care este prezentată o piatră ciudată care topeşte metalul. Astfel, pe această piatră este pus un cui metalic, care, după doar câteva zeci de secunde, începe să se topească pe piatră.

Citez din descrierea videoclipului:

„Această piatră neagră ciudată a fost descoperită de un soldat în Myanmar (Burma). Soldatul spune că atunci când a stat lângă piatră, pistolul său a început să se topească. Piatra a fost dusă experţilor, pentru a afla adevărata sa origine, de este în stare să topească metalul”.

Însă, unii comentatori cred că întreaga poveste este un „fake story”, adică o farsă. Iată ce spune unul, de exemplu: „Acesta este un truc, folosind o piatră de bazalt încălzită dedesubt sau preîncălzită, apoi folosindu-se un cui de aluminiu care se topeşte”.

Vă las pe voi să decideţi dacă videoclipul e real sau nu…


Lasă un comentariu