Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce şocant! O mamă îşi filmează băieţelul, iar în spatele lui apare alergând o bizară creatură mică, de nici 20 de centimetri! Ce-o fi!??

198

creatura micaAţi văzut vreodată sau ştiţi basmul “Alba ca zăpada şi cei şapte pitici?” Nu cred că există cititor al acestui site care să nu fi aflat de el. Credeţi că totul a fost doar imaginaţia fraţilor Grim, cei care au scris povestea? Adică, mă refer la faptul… credeţi că aceşti pitici (fiinţe sub 50 de cm) nu există în realitate?

Dar ce-aţi zice dacă v-aţi întâlni cu o fiinţă mică, sub forma unui om (ceva de genul 20-30 de centimetri) care să alerge prin casa sau apartamentul dvs? Nu aşa că v-aţi speria? Aşa s-a întâmplat şi cu autoarea acestui videoclip (o argentiniancă pe nume Silvia), care ar fi surprins în ianuarie 2011 o creatură pitică care alerga printr-o încăpere, atunci când femeia îşi filma bebeluşul. Conform Silviei, fiul ei, Benjamin, se juca şi discuta cu “cineva” pe hol. Familia a observat de mai multe ori acest comportament bizar al copilului, şi atunci a hotărât să-l filmeze când făcea acest lucru. În momentul filmării, în spatele băiatului apăru o creatură care începu să alerge extrem de repede, pentru a nu fi surprins de Silvia, dar, oricât de rapidă ar fi fost, prezenţa creaturii se observă. Sau poate fi un pitic jucăuş?

Se ţine cineva de farse şi a falsificat acest videoclip? Voi ce spuneţi? Am citit şi comentariile celor de pe canalul YouTube, unde a apărut acest filmuleţ, şi am întâlnit un comentariu interesant:

“Eu cred în aşa ceva. În urmă cu 3 sau 4 ani, am văzut ceva similar în dormitorul meu, în timp ce încercam să adorm. Eu dorm cu luminile aprinse, întrucât mi-e frică de întuneric. Fac asta pentru că simt că ceva mă atacă din întuneric. Am văzut un pitic, de mărimea unui gnom, ce avea culoarea gri. M-a speriat, întrucât era pe bufetul meu şi încerca să sară pe pat”.

Aşadar, şi altă lume mai crede în prezenţa unor asemenea creaturi… Poate că lumea e mai ciudată decât marea majoritate a noastră crede…

Orgoni Crystal