Ce caută o navă uriaşă îngheţată în largul coastei Antarcticii? Descoperire uimitoare făcută cu ajutorul lui Google Earth


O structură uriașă care arată ca o navă a fost descoperită pe Google Earth în largul coastei Antarcticii, de către utilizatorul YouTube MrMBB333. Continentul înghețat al Antarcticii a atras deseori conspirații, unii crezând că aici s-ar afla baze secrete naziste sau aparţinând unor străvechi civilizații antice, totul ascunzându-se sub peisajul înzăpezit.

Videoclipul YouTube (pe care îl puteţi viziona AICI), prezintă o imagine Google Earth, aflată la aproximativ 160 de km de coasta Antarcticii, arătând o mare bucată de gheață care se ridică deasupra peisajului alb. Când camera Google Earth este setată pe 3D, se observă că structura misterioasă se aseamănă în mod neobişnuit cu o navă, la care se pot observa chiar şi coșurile de fum și ferestrele.

„Priviţi şi veţi vedea că pare a fi conturul unei nave”, a spus utilizatorul YouTube MrMBB333. „Obiectul măsoară circa 150 de metri lungime, şi pare a fi o navă, aflată în largul coastei Antarcticii.”

Sute de mii oameni au văzut videoclipul până în prezent, de când a fost distribuit (pe 7 august 2020), iar internauţii au fost şocaţi de descoperire. În ciuda faptului că posibila navă se află la mii de kilometri distanță de celebrul „Triunghi al Bermudelor”, unii cred că nava provine de acolo: „Probabil că nava a ajuns acolo din Triunghiul Bermudelor”, a spus un utilizator.

Alţii însă cred că este vorba de o navă nazistă trimisă în zona Antarcticii în perioada celui de-al doilea război mondial, dar care a rămas blocată acolo.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO