Predicţie uluitoare pe Twitter făcută în 2015: „18 decembrie 2022. Leo Messi, 34 de ani, va câștiga Cupa Mondială de Fotbal”


Precum se ştie deja, ziua de 18 decembrie 2022 a fost una magică pentru Argentina. Selecţionata de fotbal a acestei ţări a câştigat Campionatul Mondial din Qatar, învingând în finală selecţionata Franţei, la loviturile de la 11 metri. Eroul meciului, dar şi cel mai bun jucător al acestui campionat mondial de fotbal a fost, fără îndoială, Leo Messi.

Se pare însă că „minunile” se întâmplă şi în fotbal. Astfel, un fan argentinian, pe nume Jose Miguel Polanco, a devenit brusc celebru în lume, după ce tweet-ul său din 21 martie 2015 a previzionat peste 7 ani victoria Argentinei. Iată ce scria el în 2015:

„18 decembrie 2022. Leo Messi, 34 de ani, va câștiga Cupa Mondială și va deveni cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. Verificaţi-mă peste 7 ani.”

Jose Miguel Polanco s-a numărat printre zecile de mii de oameni prezenți la meciul final pentru a fi martor la ridicarea trofeului de Messi, observând astfel propria profeţie care s-a împlinit peste 7 ani.

Cum de-a avut el această „viziune”? A fost el un călător în timp!? E adevărat că programul campionatului mondial din Qatar se ştia în anul 2015, dar totuşi profeţia este remarcabilă, pentru că nimeni nu putea şti atunci când de bun va fi Messi peste 7 ani sau dacă Argentina chiar va câştiga campionatul mondial.

După ce predicția sa s-a împlinit, bărbatul a scris un tweet în limba spaniolă, în care a scris: „Am fost la prima ta Cupă Mondială și acum am putut fi la ultima Cupă în care ai atins cerul cu mâinile, Leo, la fel cum a făcut Diego. Voi fi fericit pentru tot restul vieții, mulțumesc Argentina, suntem CAMPIONI MONDIALI”.


Lasă un comentariu