Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat pretinde că a venit din viitor, din anul 2048, pentru a ne avertiza că în 2018 ne vor invada extratereştrii

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn om a fost arestat de poliția din Casper (SUA), după ce a fost găsit în stare de ebrietate pe străzi. Bărbatul a spus poliției că este un călător în timp și că extratereștrii i-au umplut trupul cu alcool.

Poliția l-a arestat ​​pe Bryant Johnson pe 2 octombrie 2017, când a fost prins beat pe stradă, spunând că a venit din viitor, aflându-se aici, în 2017, pentru a ajuta oamenii. Johnson susţine că vine din anul 2048 și a spus că dorește să avertizeze oamenii că extratereştrii vor invada Pământul în anul 2018 şi, de aceea, oamenii ar trebui să plece cât mai curând posibil de pe Terra.

Bărbatul a mai spus că, în ciuda faptului că extratereștrii i-au umplut trupul cu alcool, el a reuşit totuşi să călătorească înapoi în timp din 2048 până în 2017. De fapt, ar fi trebuit să călătorească în anul 2018, dar că a ajuns cu un an mai devreme.

Poliția a declarat că Johnson avea ochi roşii, nu putea vorbi coerent și un miros puternic de alcool vinea de la el. El a fost dus la spital, unde i s-au făcut analize de sânge, care au arătat că Johnson avea o mulţime de alcool în sânge. Imediat, a fost arestat pentru că umbla în stare de ebrietate în public.

Unii cred că nu ar fi imposibilă călătoria în timp, dar acest lucru nu a fost crezut de forțele de poliție din Casper. Teoretic, călătoria în timp este posibilă dacă spaţiul poate fi curbat. Experimente care au testat relativitatea şi efectul în timp al regiunilor curbate de gravitaţie, au demonstrat că aceste curburi facilitează călătoria în timp.

Se cunoaşte care este celebrul paradox al călătorului în timp: dacă un om călătoreşte în trecut şi îşi ucide bunicul, atunci cum ar putea el să mai existe, dacă şi-a omorât bunicul, înainte ca el să se nască? Aceasta înseamnă că acel călător în timp n-ar mai trebui să existe. Dar, acest paradox poate fi rezolvat. Călătoria în trecut creează încă o altă linie de timp, iar viitorul nu este prezentul de la care a început călătoria. Totul este schimbat, timpul este resetat. Realitatea de astăzi şi de acum rămâne neschimbată şi neafectată de schimbările din trecut. Aşa că paradoxul este rezolvat prin conceptul de multivers. A-l ucide pe bunic creează un alt univers, o linie de timp ce are un viitor diferit. Dar aceasta mai înseamnă că într-un multivers infinit, un călător în timp nu se va putea întoarce niciodată în lumea şi în timpul din care a plecat.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailymail.co.uk


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Un comentariu la „Un bărbat pretinde că a venit din viitor, din anul 2048, pentru a ne avertiza că în 2018 ne vor invada extratereştrii”

Lasă un comentariu