Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Iată-i pe sirieni, extratereştrii de pe Sirius, foarte asemănători cu „Na-vi” din mega-producţia „Avatar”! Ei ne-au creat pe noi, oamenii!?


extraterestri avatarMulţi zic că extratereştrii nu există… total de acord cu această afirmaţie. Dar totuşi, asta nu înseamnă că nu sunt în stare să ascult şi informaţiile contrare şi să vorbesc despre ele. În 2012, am vorbit despre arcturieni (Faceţi cunoştinţă cu arcturienii, cea mai avansată civilizaţie de extratereştri din întreaga galaxie), despre care s-ar spune că ar fi rasa cea mai avansată de extratereştri din întreaga galaxie, Calea Lactee.

Astăzi vom vorbi despre sirieni, despre care se vorbeşte că ar fi extratereştrii de pe o planetă din jurul stelei Sirius. Mulţi dintre voi o să râdă la asemenea subiect… eu n-aş face asta, chiar dacă nici eu nu cred. Şi ştiţi de ce? Pentru că mă gândesc în felul următor: „Dacă până la urmă ei există şi eu mă înşel?” Una e să ai credinţa interioară despre un anumit subiect (credinţă subiectivă) şi alta poate fi realitatea…

Aşadar, se spune că sirienii ar fi fiinţe „hiper-sapiens”, foarte evoluate, care ar fi fost în contact cu noi oamenii încă de la începuturi. Se spune despre sirieni că ar fi „taţii noştri”, care au venit pe Pământ pentru a ajuta la crearea genetică a oamenilor. Multe profeții vechi și texte spirituale spun că extratereștrii ar fi fost implicaţi în crearea ființelor umane.

Ființele de pe Sirius trăiesc cu 300-500 de ani în viitor și sunt cu zeci de mii de ani mai avansaţi și mai evoluaţi decât rasa noastră. Ei sunt specializaţi în tehnologie, arhitectură, energie durabilă și geometrie sacră. Se spune că fiinţele descrise în filmul „Avatar” sunt foarte asemănătoare ca aspect cu sirienii. Astfel, extratereştrii din Sirius sunt ceva mai înalţi decât noi, subţiri, cu muşchi veritabili, piele albastră, ochi ovali şi degete lungi. Oare producătorii filmului „Avatar” s-au inspirat din aceste informaţii în crearea mega-producţiei din 2009/2010?


Lasă un comentariu