Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cercetătorii în domeniul OZN-urilor ne dezvăluie care sunt adevăratele diferenţe dintre Anunnaki şi extratereştrii gri! Unii ne-ar fi creat în trecut, iar alţii ne-ar vizita şi astăzi!


Anunnaki extraterestri griCei care cred în existenţa extratereştrilor se întreabă dacă nu cumva „Anunnaki” ar fi de fapt „extratereştrii gri”; în caz contrar, care ar fi diferența dintre aceste rase de extratereştri? Mulți cercetători și oameni de știință din domeniul OZN-urilor și extratereştrilor par a fi de acord cu faptul că extratereştrii Anunnaki reprezintă într-adevăr o rasă diferită faţă de extratereştrii gri, şi asta din mai multe puncte de vedere.

Despre Annunaki găsiţi cel mai cuprinzător articol AICI (Anunnaki, extratereştrii de pe Nibiru pe Pământ: o istorie de 450.000 de ani (partea 1), precum şi în părţile ulterioare). Rasa Anunnaki se crede că ar fi creat omul pe Pământ, prin manipulare genetică și prin amestecul cu genele proprii. Vechile reprezentări ale Anunnaki-lor sunt adesea similare în cazul diferitelor culturi; ei sunt considerabil mai mari în statură decât extratereştrii gri.

Primii lor descendenti pe Pământ sunt adesea menționaţi ca Nephilim în documente istorice, inclusiv în Biblie. Deși mulți cred că Anunnaki încă monitorizează în mod activ Pământul și strămoșii lor de pe Terra, în timpurile recente foarte putine aparitii Anunnaki au fost semnalate. Unii cred că Anunnaki provin de la planeta Nibiru.

Extratereştrii gri sunt descrişi ca fiind o rasă extraterestră, ca fiind ființe extra-dimensionale, iar unii cred că aceştia au fost prezenţi în sistemul nostru solar doar ca urmare a faptului că Anunnaki nu au mai fost activi în această zonă. Cu toate acestea, au fost găsite mai multe reprezentări ale extratereştrilor gri în desenele rupestre vechi din diverse culturi, ceea ce ar putea constitui o dovadă că extratereştrii gri ne-au vizitat din cele mai vechi timpuri. „Zona 51” („Area 51”) este una activă a extratereştrilor gri. Cele mai semnificative descrieri ale extratereştrilor gri îi prezintă ca fiind mici de statură, capete mari şi ochi ovali.


Lasă un comentariu