Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos!

764

rabinul si IisusRabinul Yitzchak Kaduri a fost unul dintre cei mai respectaţi rabini din Israel, trăind numai puţin de 108 ani. Cu câteva luni înainte ca rabinul să moară, la onorabila vârstă de 108 ani, el şi-a surprins discipolii spunând că l-a întâlnit pe Mesia. Era septembrie 2005 şi el a scris numele lui Mesia pe o hârtie, care a fost sigilată într-un plic. Dorinţa sa a fost ca plicul să fie desigilat la un an după moartea sa. Se pare că el a prezis faptul că va apare Israelului după moartea lui Ariel Sharon, fostul prim-ministru israelian. Precum se ştie, Ariel Sharon a suferit un atac cerebral în ianuarie 2006, şi de atunci se află în comă la spital.

Iată ce conţinea scrisoarea (citat din site-ul Israel Today): “Cu privire la abrevierea numele lui Mesia, El va ridica oamenii şi va dovedi că al Său Cuvânt este adevărat. Asta cred eu în luna milei. Yitzhak Kaduri”.

Interesant e faptul că fraza scrisă boldat din textul de mai sus se citeşte în limba ebraică astfel: Yarim Ha’Am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim. Iniţialele acestei fraze în limba ebraică se citeşte Yehoshua sau Yeshua, adică Iisus! Acest lucru a provocat mari controverse în Israel. Precum se ştie, evreii nu-l acceptă pe Iisus ca fiind Mesia, şi nici spusele din Noul Testament. Asta înseamnă că marele rabin Kaduri era creştin!? Fiul lui Kaduri a negat autenticitatea notiţei tatălui său, spunând că starea fizică a tatălui său ar fi făcut imposibilă scrierea vreunui cuvânt. Şi totuşi, sunt alţii care cred că rabinul a scris în deplină cunoştinţă de cauză această notă. Aşadar, creştinii pot să danseze!

Orgoni Crystal