O experienţă din apropierea morţii: „Simţeam cum cad în gol, iar timpul se scurgea atât de lent…”

 • 176
 •  
 •  
 •  
  176
  Shares

Experienţele din apropierea morţii sunt foarte importante pentru că ne oferă o imagine a lumii de dincolo, a ceea ce se va întâmpla cu noi după ce vom părăsi acest tărâm.

Pe un forum de paranormal am întâlnit o relatare a unui bărbat care a avut o asemenea experienţă în apropierea morţii, după un accident în care a fost lovit de un camion. Era februarie 2018, iar bărbatul aflat pe bicicletă stătea la semafor (era roşu); în spatele lui, însă, cu viteză veni un camion, care nu opri la semafor şi îl lovi pe biciclist.

Să-l lăsăm pe martor să descrie cu propriile cuvinte experienţa morţii de care avu parte:

„Când am fost lovit, mi-am pierdut simţurile, dar într-un fel eram treaz. Îmi aduc aminte cum cădeam şi tot cădeam, o perioadă îndelungată de timp. Nu puteam simţi nimic altceva – mâini, picioare, buze sau ochi. De fapt, nici nu simţeam nevoia de a vorbi sau de a mă mişca; într-un fel eram conştient de faptul că nu aveam nevoie de mâini sau de picioare.

Am simţit ca şi cum era o cădere liberă – nu mă deranja deloc. Ştiam că muream şi totul era OK; nu mi-era frică, fiind sigur că deja plecasem din lumea aceasta.

Îmi amintesc cum mă gândeam – „acum sunt mort” şi tot simţeam cum mă prăbuşeam. Apoi, brusc, am simţit un gust de sânge şi o durere groaznică în cap. Am deschis ochii, am văzut lumini şi apoi am aflat că stătusem 20 de ore în comă, la spital. Era o mulţime de oameni lângă mine, dar n-am recunoscut pe nimeni. Era ciudat… aveam simţământul că mă aflam în corpul altcuiva.

Înainte de a mă scula din comă, simţeam cum timpul trece atât de greu, iar totul parcă se întâmplase cu 100 de ani în urmă…”

Foarte interesantă observaţia cu senzaţia de scurgere greoaie a timpului. Aşa cum spuneam şi în alte articole, în apropierea morţii, timpul încetineşte foarte mult. Bănuiesc că la graniţa morţii, timpul pentru cel decedat încetează de tot, iar dincolo de moarte, odată ce sufletul celui mort ajunge în universul tahionic, se pot face călătorii în trecut (vedeţi articolul meu din noiembrie 2017: EXCLUSIV! După moarte, e posibil să ajungem într-un tărâm tahionic, în care putem călători în trecut).

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

 


 • 176
 •  
 •  
 •  
  176
  Shares

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page