Un turn extrem de înalt şi o statuie a unei fiinţe care se roagă au fost observate pe planeta Mercur?


Ufologul Scott C. Waring de pe site-ul etdatabase.com a făcut o nouă descoperire care demonstrează posibila prezenţă extraterestră pe planetele din sistemul nostru solar. Dacă marea majoritate a descoperirilor sunt de pe planeta Marte şi de pe Lună, artefactele de pe planeta Mercur au fost mai puţin analizate. Pentru asta, s-au folosit imaginile arhivate luate de unul din sateliţii care au fotografiat Mercur; imaginea analizată se găseşte AICI.

Scott crede că a observat un fel de turn imens pe Mercur; nu-i cunoaşte diametrul, dar, după umbra făcută, a apreciat că înălţimea acestuia este de 1/3 din diametrul craterului. Cum majoritatea craterelor au diametre cuprinse între 10 şi 30 de km, asta înseamnă că turnul ar avea înălţimi cuprinse între 3 şi 10 km.

Gravitaţia de pe Mercur este de 38% faţă de cea a Pământului, deci orice clădire va cântări cu 62% mai puțin pe Mercur, comparativ cu greutatea de pe Pământ.

Scott mai crede, că există, de asemenea, o statuie uriașă a unei fiinţe care se roagă, în partea stângă a fotografiei. Acest lucru ar putea însemna că turnul de pe Mercur ar fi unul de importanță religioasă pentru speciile extraterestre care l-au creat. Turnul ar putea fi – crede Scott – un punct de andocare pentru o navă extraterestră prea mare pentru a ateriza pe suprafața planetei.

Mercur este planeta cea mai apropiată de Soare, înconjurându-l o dată la fiecare 88 zile pământene. În perioada 1974 – 1975, Mercur a fost studiată cu ajutorul sondei Mariner 10, care a cartografiat doar 40-45% din suprafața planetei. Începând din 2011, sonda spațială Messenger orbitează în jurul planetei pentru a studia compoziția chimică, geologia și câmpul magnetic. Fizic, planeta Mercur este similară în aparență cu Luna, fiind împânzită de cratere. Ea nu are sateliți naturali și nici o atmosferă mai densă. Planeta are un nucleu mare de fier care generează un câmp magnetic de 100 de ori mai slab decât cel al Pământului. Temperatura la suprafața planetei Mercur variază de la aproximativ 90 K până la 700 K, punctul subsolar fiind cel mai fierbinte și fundul craterelor de lângă poli fiind punctele cele mai reci.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock