Moş Crăciun provine dintr-o rasă subterană ce trăieşte în interiorul Pământului! El a venit printr-o deschizătură de la Polul Nord…


http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-image34655967William F. Warren, în cartea sa, „Paradisul găsit sau leagănul rasei umane” prezintă punctul de vedere conform căruia rasa umană îşi are originea de pe un continent tropical din zona arctică, intitulat Hiperboreea, aşa cum era el numit de grecii antici, un tărâm plin de soare și de fructe, ai cărui locuitori, o rasă de „semi-zei”, trăiau peste o mie de ani.

Vechile scrieri ale chinezilor, egiptenilor, hindușilor și a altor civilizaţii, precum şi legendele eschimoşilor vorbesc de o mare deschizătură în nordul Pământului, către scoarța pământului, unde o mare rasă umană trăieşte. Cei mai mulți autori care scriu pe acest subiect spun că interiorul pământului este locuit de o rasă de oameni mici, bruneţi, iar eschimoșii, a căror origine etnică este diferită de cea a altor rase de pe suprafața pământului, se pare că provin din această lume subterană. Un explorator a declarat că atunci când eschimoşii au fost întrebați de unde provin strămoșii lor, aceştia au arătat către nord. Unele legende ale eschimoşilor vorbesc de un tărâm paradisiac, de o mare frumuseţe, situat dincolo de polul nord, unde se află o lumină permanentă, fără întuneric. Acest teren minunat are o climă blândă, tropicală, cu lacuri mari care nu îngheaţă niciodată, un tărâm plin de tinereţe veşnică.

Încă un lucru interesant: am spus mai sus că eschimoşii susţineau că strămoșii lor au venit din această țară paradisiacă din interiorul Pământului. Nu este posibil ca Moș Crăciun să reprezinte, de fapt, un binefăcător al omenirii, care a venit din această rasă subterană, sosind la suprafață prin deschizătura de la Polul Nord? Probabil cu o farfurie zburătoare, simbolizată cu „sania Moşului, trasă de reni”.


Lasă un comentariu