Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Există șansa ca o civilizație foarte dezvoltată să existe sub suprafața Pământului și să aibă propriul soare acolo?


Ce se află sub Pământ este o chestiune care a fost dezbătută de mult timp, existând diverse ipoteze și studii. Pământul este gol pe dinăuntru? Are el propriul soare? Are el o societate? Mulți au susținut că există o civilizație avansată şi necunoscută sub Pământ, şi asta încă din secolul al XVII-lea.

După publicarea a numeroase fotografii obținute de satelitul ESSA-7 în anii 1970, a fost observată o gaură uriașă unde nu trebuia să fie – la Polul Nord. Oamenii de știință, cercetătorii independenți și filozofii au contestat autenticitatea acestei găuri din Arctica. Însă, potrivit ufologului Ray Palmer, editor al revistei „Flying Saucers”, imaginile NASA oferă „dovezi promițătoare” în sprijinul teoriilor despre prezența civilizațiilor subterane și a societăților avansate.

Conform cărții lui Giannini, „Lumile dincolo de poli”, autorul, care a fost şi explorator, susţine că a pătruns până în miezul Pământului printr-una dintre numeroasele găuri aflate pe Terra. Din acest punct de vedere, cartea se aseamănă foarte mult cu romanul lui Jules Verne – „Călătorie în centrul Pământului” (1864). S-a acreditat ideea că Jules Verne îşi lua informaţiile nu din imaginaţia sa, ci le-a obţinut de la o societate secretă care cunoştea multe mistere despre Terra, mistere care erau ascunse oamenilor.

Chiar şi oamenii de ştiinţă Edmund Halley şi Isaac Newton (sec. XVII) au avansat ideea unui Pământ gol şi locuibil, care are în interior un soare. Un alt geniu ştiinţific, Leonard Euler (sec. XVIII), care se pare că ar fi făcut şi el parte dintr-o societate secretă, susținea teoria Pământului gol, afirmând că erau două intrări la polii planetei noastre.

În fosta URSS, în anul 1965, se efectua lucrări de forare în Peninsula Kola, într-un puț care avea 15 kilometri adâncime. În ciuda faptului că toate concluziile anchetei au fost păstrate confidențiale, s-a aflat că „vocile umane și de animale” au fost captate de microfoanele ultra-sensibile în acel puţ.

Pe de altă parte, știința ne spune că la fiecare 30 de metri, temperatura crește cu 1 grad. Aşadar, Pământul ar trebui să aibă o temperatură centrală de aproximativ 220.000 de grade Celsius (dacă acest lucru este adevărat). Drept urmare, nucleul planetei ar fi considerabil mai fierbinte decât Soarele, a cărui crustă are o temperatură de 6.000 de grade Celsius.

Aşadar, se află sau nu o civilizaţie în interiorul Pământului?


Lasă un comentariu