Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Apollo 20, misiunea spaţială necunoscută. S-au dus pe Lună în secret (în 1976), ruşii şi americanii, pentru a investiga o imensă navă spaţială extraterestră prăbuşită?


De la începutul „cursei spațiale” dintre Statele Unite și Uniunea Sovietică, din anii ’60, au circulat numeroase conspirații legate de Lună. Mulți teoreticieni și ufologi au prezentat dovezi fotografice și mărturii despre activitatea extraterestră pe Lună. NASA a declarat oficial că Apollo 17 a fost ultima misiune cu echipaj uman pe Lună (1972). Cu toate acestea, unii ufologi rămân sceptici cu privire la această afirmație. NASA avea planuri pentru misiunile Apollo 18, 19 și 20, dar acestea ar fi fost anulate din cauza lipsei de finanțare. În ciuda acestui fapt, un bărbat pe nume William Rutledge a susținut că a fost membru al misiunii secrete Apollo 20. Valabilitatea acestei afirmații este un subiect de dezbatere. Mai multe informaţii puteţi găsi în această carte: „Apollo 20, the Unknown Mission: Memories of the Commander of the mission, William Rutledge” / goodreads.com.

După ce a efectuat cercetări ample asupra a mii de fotografii oficiale făcute în timpul misiunii Apollo 17 pe Lună, unii cercetători ozenişti au descoperit câteva particularități bizare. În total, misiunea Apollo 17 a capturat 8.400 de fotografii uluitoare ale suprafeței lunare, toate putând fi accesate pe site-ul NASA. Care ar putea fi motivul din spatele colecției extinse de mostre și fotografii a misiunii Apollo 17? NASA nu a oferit încă o explicație satisfăcătoare, iar invocarea „lipsei de finanțare” pare neplauzibilă, având în vedere faptul că totul era planificat pentru misiunile viitoare.

Povestea programului Apollo 20 a atras atenția când William Rutledge a postat pe YouTube în 2007, sub pseudonimul „retiredafb”, un videoclip în care prezenta fotografii și filmuleţe care ar fi fost realizate în presupusa expediție Apollo 20. Rutledge a susținut că această misiune a fost o colaborare între Uniunea Sovietică și Statele Unite în 1976. Rutledge a spus că a lucrat la Laboratoarele Bell și a servit în Forțele Aeriene ale SUA. El a afirmat că în timpul misiunii Apollo 15 pe Lună, un obiect ciudat de origine umană a fost găsit și fotografiat la suprafața sa.

Rutledge a afirmat că în timpul misiunii Apollo 20, nava spațială NASA ar fi aterizat cu succes în apropierea craterului Delporte, iar obiectivul principal a fost acela de a explora o navă spaţială extraterestră uriaşă, care fusese lăsată nesupravegheată de peste 1,5 milioane de ani și avea o formă distinctă asemănătoare unui trabuc. În 1976, misiunea Apollo 20 ar fi pornit într-o călătorie cu trei membri: William Rutledge, Aleksei Leonov și Leona Snyder. În timpul expediției lor secrete, cei 3 ar fi ajuns cu succes pe nava extraterestră, ar fi explorat interiorul acesteia și chiar ar fi dat peste corpurile piloților extratereştri.

Măsurătorile navei au fost de 3.370 pe 510 metri, ceea ce înseamnă că ar fi avut o arie de 1,7 kmp. La explorarea interiorului, ar fi fost descoperite numeroase indicii ale existenței biologice: urme de materie vegetală găsite în sala mașinilor navei, pietre triunghiulare care emiteau un fluid galben medicinal și rămășițe de organisme mici (cu dimensiunea de aproximativ 10 cm) care locuiau într-o rețea complexă de țevi de sticlă care străbăteau nava.

În interiorul navei, ar fi fost descoperită o femeie umanoid, având o înălțime de 1,65 metri. Femeia avea șase degete și organele genitale complet formate. La o inspecție suplimentară, s-ar fi descoperit că umanoidul ar fi fost un fel de pilot. În mod ciudat, femeia-umanoid nu purta nicio îmbrăcăminte pe ea și avea două cabluri atașate la nas, care nu avea nări. În efortul de a investiga dispozitivul, Leonov l-ar fi îndepărtat din ochii umanoidului. Această acțiune, din păcate, a făcut ca unele dintre fluidele corporale ale umanoidului să se scurgă și să distrugă în zone precum gură, nasul și ochi. Cu toate acestea, unele părți ale corpului ar fi rămas în stare bună, părul și pielea fiind protejate de un strat subțire, transparent, de material necunoscut. Interesant este că starea umanoidului era ciudată: el părea să nu fie nici pe deplin mort, dar nici în viață.

Denumită ca „farsa Apollo 20”, presupusele date prezentate au fost dezmințite ca fiind frauduloase de numeroși cercetători. Cu toate acestea, cercetătorul ozenist Scott C. Waring a susținut că misiunea a fost într-adevăr autentică. Waring a avut o conversație cu Rutledge, care s-a căsătorit cu o femeie africană și a ales să locuiască în Rwanda chiar și după ce soția sa a murit. Waring a susținut că Rutledge i-a dezvăluit faptul că femeia-pilot extraterestră, aflată într-un fel de stare de „animaţie suspendată”, ar fi fost adusă la o bază militară de pe Pământ.

Mai jos, puteţi vedea două fotografii cu presupusa navă spaţială imensă de pe Lună, care ar fi fost cercetată în cadrul misiunii Apollo 20:


Lasă un comentariu