Urmaşii patriarhului biblic Enoh au ascuns în America o bibliotecă metalică, din care putem afla istoria adevărată a planetei noastre?


Mormonii sunt descendenţii declaraţi ai jarediţilor. Iar Jared a fost tatăl patriarhului biblic Enoh, care a trăit înaintea Potopului lui Noe. Dacă vă amintiţi, Enoh a scris nişte cărţi care i-au fost dictate de extratereştri şi pe care le-a înmânat fiilor săi, spre a fi păstrate pentru generaţiile viitoare.

Cărţile mormone Ether şi Levi descriu în detaliu călătoria de 344 de zile a jarediţilor în vase fără geamuri. Se spune că aceşti jarediţi ar fi ajuns în America. Jarediţii au traversat oceanul în opt vase. Dar din ce erau construite aceste vase? Aflăm din cărţile mormonilor:

* „Acum, eu, Nephi, nu am lucrat lemnele după învăţătura dată de oameni, nici nu am construit corabia după cum o fac oamenii; dar am construit-o după învăţătura arătată mie de Domnul; prin urmare, nu a fost făcută după cunoaşterea oamenilor”. (1 Nephi, 18:2) 

Corăbiile făcute fără a se folosi metodele oamenilor, puteau fi construite doar folosindu-se metode extraterestre. Acestea probabil au implicat folosirea de noi materiale, îmbinări, aliaje şi unelte pe care oamenii nu le cunoşteau la vremea aceea. În plus, corăbiile erau complet etanşe şi absolut imune la furtuni.

Să vedem ce tehnologii extraterestre mai sunt descrise în cărţile mormonilor:

„Şi a fost să fie că tatăl meu s-a trezit dimineaţa şi a mers spre uşa cortului şi spre marea lui uluire a văzut pe pământ o bilă rotundă de o lucrătură ciudată; şi era făcută din alamă fină. Iar înăuntrul bilei erau două osii. Una arăta spre direcţia în care trebuia să mergem în sălbăticie (…) Şi noi am urmărit într-adevăr direcţiile date de bilă, care ne-au condus în părţile mai fertile ale sălbăticiei”. (1 Nephi 16:10)

Această bilă ciudată nu e doar o busolă – se vede din fragmentul de mai jos:

„Şi a fost să fie că glasul Domnului i-a spus lui: ridică bila şi priveşte lucrurile care sunt scrise. Şi a fost să fie că atunci când tatăl meu a privit lucrurile care erau scrise pe bilă, s-a temut şi a tremurat peste măsură”. (1 Nephi 16:26)

O bilă zburătoare, vorbitoare şi producătoare de imagini. Toate aceste obiecte misterioase – busolă, bilă vorbitoare cu funcţii holografice integrate – i-au ajutat pe jarediţi în călătoriile lor peste ocean.

Aşadar… Se pare că extratereştrii l-au dus pe patriarhul Enoh pe o navă spaţială, dându-i mai multe învăţături. Unele din aceste învăţături sunt scrise pe nişte panouri metalice, iar jarediţii, adică urmaşii lui Jared (tatăl lui Enoh), duc aceste plăci în America, ajungând acolo cu ajutorul unor corăbii extraterestre.

Joseph Smith, fondatorul mormonilor, a pretins că în 1823 un înger l-a îndrumat către mai multe plăci de aur inscripționate cu o istorie iudeo-creștină a unei civilizații antice americane. În 1830, Smith a publicat ceea ce spunea că este o traducere în engleză a acestor plăci numită „Cartea lui Mormon”. Această carte ne spune că există ascunsă la loc sigur o „bibliotecă de metal”, care va apărea la lumina zilei când se va spune că „minunile s-au terminat”.

Foarte curios, dar în anul 1973, celebrul scriitor Erich von Daniken (faimos pentru scrierile sale despre extratereştri) a pretins că a intrat într-un sistem gigantic de tuneluri subterane din Ecuador, în care s-ar fi aflat o bibliotecă alcătuită din cărţi de metal! (citiţi mai multe în acest articol: Incredibila „bibliotecă de metal” din tunelurile subterane din Ecuador! Acolo se află ascuns secretul omenirii!). Este aceasă bibliotecă de metal din Ecuador aceiaşi cu cea de care vorbea fondatorul mormonilor?


Lasă un comentariu