Pe stema noului papă, Francisc I, găsim o mulţime de simboluri oculte: OZN, extratereştri, piramide…


Noul papă ales, Francisc I, are o stemă episcopală ciudată. Citez de pe catholica.ro despre această stemă:

„Stema episcopală a Cardinalului Jorge Mario Bergoglio e una simplă şi grăitoare, cu puţine şi elocvente elemente: monograma lui Isus Hristos pe fond albastru, în centrul unui soare, aşa cum e reprezentarea tipică a iezuiţilor; de asemenea, mai apare o stea şi un ciorchine de strugure.”

Precum vedeţi, analiza e simplistă. Însă adevărată analiză detaliată o s-o găsiţi în acest articol. Şi asta pentru că toată stema papei e plină de simboluri abolut oculte, care nu ar avea ce căuta într-o stemă creştină.

Să le luăm pe rând…

1) Pălăria roşie: este pălăria purtată de cardinali, dar, dacă vă uitaţi cu atenţie la formă, ar semăna foarte bine şi cu un…OZN roşu!

2) Ciucurii roşii care atârnă de pălărie: nu-i aşa că-i ciudat că ciucurii de pe ambele părţi (stânga şi dreapta) au forma unei piramide, acesta din urmă fiind un simbol ocult ce a fost însuşit de francmasonerie.

3) Crucea de Lorraine (alcătuită dintr-o bară verticală şi două bare orizontale): este simbolul ducilor de Lorraine (Franţa) şi a fost folosită pentru prima oară de cavalerii templieri în timpul cruciadelor. Se ştie că aceşti cavaleri templieri au adoptat mai mult gnosticismul decât creştinismul în credinţele lor, şi de aceea, folosirea acestui simbol are semnificaţii oculte. A nu se uita că această cruce Lorraine a fost utilizată de alchimiştii hermetici ai Renaşterii, ca simbol al trupului şi spiritului. Deşi în catolicism, folosirea crucii Lorraine indică rangul de cardinal al celui ce o utilizează, totuşi ea face parte şi din francmasonerie, ca un simbol al gradului francmasonic.

4) Soarele: este vechi simbol păgân. Primele religii păgâne ale lumii se închinau Soarelui asemenea unui zeu.

5) Stea cu 5 colţuri: este un vechi simbol de magie.

6) Strugurii: este simbolul roman pentru Pleiade. Pleiadele reprezintă o constelaţie de 7 stele strălucitoare aflate în constelaţia Taurul. La începutul secolului al XX-lea, gruparea masonică „Martorii lui Iehova” credea că într-una din stelele din Pleiade s-ar afla tronul lui Dumnezeu. Începând cu anii 80, în cadrul comunităţii New Age o mulţime de mediumuri au pretins că au luat legătura cu extratereştrii din Pleiade (aşa zişii pleidaieni – citeşte mai multe AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/pleidaienii-extraterestrii-inruditi-cu-oamenii/).

Aşadar, dacă ar fi să recapitulăm, pe stema noului papă găsim doar simboluri oculte, păgâne şi sataniste (nimic creştin, cu excepţia lui IHS – Iisus Hristos): OZN, piramidă, extratereştrii din Pleiade, cruce ocultă, stea magică, Soare păgân.


Lasă un comentariu