Pleidaienii, extratereştrii înrudiţi cu oamenii


extraterestru9013Pleidaienii sunt entităţi din constelaţia Pleiadelor şi sunt părinţii îndepărtaţi ai speciei umane. Ei sunt părinţii şi rasa străveche a creaţiei genetice a speciei umane, fiind de un înalt grad de dezvoltare spirituală în raport cu cea mai mare parte a oamenilor de pe Terra, în acest moment. Se înrudesc cu oamenii şi sunt, prin esenţă, singurii extratereştri ce par să aibă milă de oameni.

Părul lor este blond şi pielea albă. Sunt aliaţi cu confederaţia galactică. Ceea ce nu înseamnă că toate entităţile de aparenţă umană din cadrul grupului spaţial pot sau trebuie să fie verificaţi, deoarece există oameni de pe această planetă, proveniţi din guverne diferite, care lucrează cu extratereştrii din Zeta-Reticuli. Câţiva pleidaieni sunt subalternii omuleţilor cenuşii, fiind răpiţi când erau copii sau sunt progeniturile persoanelor răpite. Au fost antrenaţi deci de către extratereştrii cenuşii ca nişte animale domestice (vezi mai multe despre omuleţii cenuşii, în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/stiti-cum-arata-un-extraterestru-tip-omulet-cenusiu/)

Umanoizii din Pleiade au avut mai multe contacte cu Terra, dar într-o perioadă recentă şi-au suspendat vizitele pe pământ. Guvernul SUA a declarat acest lucru motivând că legea spaţiului spune că statele nu trebuie să se amestece în destinul popoarelor cel puţin pentru a nu fi ele înseşi ameninţate sau altele în galaxie. Dacă ameninţarea unui război nuclear ar deveni destul de serioasă, aceste entităţi arătau că pot interveni, dar numai pentru a reduce pericolul. Asta ar putea antrena, de asemenea, un conflict între pleidaieni şi omuleţii cenuşii din Zeta, pentru care un război nuclear limitat apare drept benefic.

De când oamenii au semnat un acord şi un pact cu entităţile cenuşii din Zeta, deşi au existat unele avertismente din partea pleidaienilor, există la ora actuală un pact politic. Pleidaienii simt că oamenii şi-au făcut patul şi acum trebuie să doarmă liniştiţi. Nu este totuşi veridic faptul că oamenii sunt salvaţi plecând pur şi simplu de la nişte evenimente planificate ce fac lucrurile mai uşoare pentru ei în scopul de a-şi învinge stăpânii cu care au acceptat să lucreze.


Lasă un comentariu