Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pentru prima dată în istorie, zilele acestea frecvenţa Rezonanţei Schumann a depăşit 36 de Hz… Ce se întâmplă? Se trezesc oamenii?


Noi dovezi sugerează că undele cerebrale umane au un impact direct, măsurabil și tangibil în schimbarea lumii. Această schimbare este măsurată prin ceea ce este cunoscut sub numele de „Rezonanţa Schumann”, un sistem de măsurare a activității electromagnetice la nivel mondial, care are loc pe suprafața Pământului și în ionosfera lui.

Rezonanţa Schumann constă într-un set de maximuri de spectre în porțiunea de frecvență de extremă joasă (ELF) a spectrului câmpului electromagnetic al Pământului. Întrucât şi oamenii au câmpuri electromagnetice, s-a emis ipoteza că totalitatea conștiinței lor poate avea un impact asupra acestei rezonanțe.

Dar, care e problema acum? Se pare că, așa cum este indicat pe site-ul web al Sistemului de Observare Spațială, Rezonanţa Schumann s-a extins dincolo de frecvențele de 36 Hz, pentru prima dată în istoria observaţiilor făcute, ţinând cont de faptul că în 2014, rezonanţa a atins valori cuprinse între 15 şi 25.

Iată mai jos graficul Rezonanţei Schumann în 2014:

Şi uitaţi cum arată rezonanţa în ultimele zile:

Dr. Kathy J. Forti este psiholog clinic şi autoarea cărții, „Fractalii lui Dumnezeu”. Ea speculează pe blogul ei, Trinity & Beyond, că aceste frecvențe indică în mod direct o schimbare evolutivă umană în devenire. O frecvenţă mică, cum este cea de 7,83 Hz (şi care este valoarea obişnuită a Rezonanţei Schumann), indică un amestec de stare alfa și teta, o stare relaxată a minţii, de aşteptare. Dar, pe măsură ce oamenii se trezesc din starea în care se află, frecvenţa creşte şi ea substanţial. Asta înseamnă că zilele acestea oamenii se trezesc…


Lasă un comentariu