Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterioasa frecvenţă de 7,8 Hz – este ea una vindecătoare?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankSavantul american dr. Richard Gerber, în cartea sa „Medicina vibrațională” scrie următoarele lucruri:

* Toată viața pe Pământ depinde de energia magnetică de fond. Într-un anumit sens, este energia Pământului-Mamă, care își crește celulele vii în mediul energetic orientativ. Porumbeii călători, de exemplu, în timpul zborului se orientează după liniile câmpului magnetic al Pământului. Știința acumulează tot mai multe mărturii că mulți oameni și multe animale posedă acest dar al „simțului magnetic”, fie chiar și inconștient.

* Savanții NASA instalează generatoare ale câmpului magnetic pe navele cosmice; aceste instalații generează semnalul pulsant magnetic de fond cu frecvența 7,8 Hz pentru întreținerea stării optime de sănătate a astronauților în timpul aflării lor în spațiu.

* E semnificativ că cercetările lui John Tsimerman au demonstrat faptul că aceste câmpuri magnetice, emanate de mâinile „vindecătorilor spirituali” în timpul ședinței pulsează cu aceeași frecvență de 7,8 Hz.

* Frecvența de 7,8 Hz este într-un fel o fereastră energetică, care în două feluri poate influența procesele vitale. Primul aspect de influență este transmiterea energiei electrice cu frecvența de 7,8 oscilații pe secundă de la câmpul Pământului spre câmpurile energetice ale pacienților. Atunci când vindecătorii spirituali pătrund în starea plină de iubire și compătimire a coerenței, ei dirijează în mod rezonant structura energetică a pacienților, făcându-i mai coerenți și mai organizați. Probabil că fereastra cu rezistență de 7,8 Hz mai are și altă funcție: câmpul magnetico-energetic poate fi folosit drept forță motrice și undă portantă pentru alte tipuri de informație energetică și de rezistență, transmisă pacienților.

* Vindecătorii spirituali nu doar studiază câmpurile magnetice sensibile cu structura coerentă, aceste câmpuri tămăduitoare sporesc coerența altor câmpuri energetice, apropiate și îndepărtate. Cu alte cuvinte, vindecătorii sunt în stare să mărească coerența chiar a câmpului magnetic al Pământului.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu