Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Căpitanul Jean-Luc Picard din serialul SF „Star Trek: The Next Generation” a avut experienţe din alte dimensiuni în lumea noastră, într-o casă din Los Angeles


Actorul Patrick Stewart – căpitanul Jean-Luc Picard din serialul SF „Star Trek: The Next Generation” – a mărturisit că a avut experienţe groaznice cu o casă bântuită în care a locuit în Los Angeles.

În noua sa carte – „Making It So”, actorul a dezvăluit: „Într-o seară, întorcându-mă acasă, am deschis ușa dormitorului matrimonial și imediat mi s-au umplut nările de mirosul a ceva care se prăjea în bucătărie, aflat cu un etaj mai jos. M-am gândit că trebuie să fi lăsat cuptorul aprins când m-am culcat cu o seară înainte, așa că am coborât în ​​grabă scările spre bucătărie, unde mirosul era și mai puternic. Totuși aragazul nici nu era pornit, iar cuptorul era rece și gol”.

Lucrurile au luat o întorsătură mai înfricoșătoare atunci când fiul său, actorul Daniel Stewart, a locuit în casa tatălui său, când acesta era plecat. Patrick a spus: „În sufragerie,  podeaua era împrăștiată cu cărți care, evident, veniseră de pe rafturile din perete. Dan mi-a spus că se uita la televizor când cărțile au zburat brusc prin cameră, ca și cum ar fi fost aruncate cu mare forță. Incidentul l-a speriat atât de tare încât a părăsit casa și s-a întors doar când a știut că voi fi acasă. Nu a mai petrecut niciodată o noapte singur în casă”.

„Căpitanul Jean-Luc Picard” a mai mărturisit: „De-atunci au început zgomotele: sunetul vocilor care veneau dintr-o cameră goală, sunetul pașilor pe scări când nimeni nu le folosea. În fiecare noapte, când traversam holul de la primul etaj pentru a urca mai sus, spre dormitor, temperatura spațiului a devenit brusc rece. Dar, după ce am depăşit prima treaptă, totul a revenit la normal”.

Mai târziu, actorul a închiriat casa unui cuplu tânăr care, la rândul lui, a avut experiențe ciudate similare, auzind voci și pași misterioși. Fiica cuplului a văzut o siluetă masculină în umbră, stând în hol, chiar la picioarele scărilor.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk


Lasă un comentariu