„Einstein sau Leonardo Da Vinci sunt fiinţe venite dintr-un univers paralel pe Terra” – crede un investigator britanic de fenomene paranormale


Se spune adesea că un geniu ca Albert Einstein apare doar o dată în viață. Acest lucru este cu siguranță adevărat pentru secolul 20 și primele două decenii ale secolului 21. Același lucru s-ar putea spune și despre Leonardo da Vinci – un pictor, inginer, om de știință, sculptor și un geniu incontestabil de vârf al secolului al XVI-lea. De ce sunt asemenea genii atât de rare? Un preot, animator, jurnalist, prezentator de televiziune, autor și lector britanic popular spune că amândoi provin dintr-un univers paralel. Acest bărbat este un cercetător paranormal de multă vreme. Sunt mulți care cred în această teorie a universului paralel şi a geniilor care apar în lume. Ce îi conduce la această concluzie? Ar putea avea dreptate?

Cotidianul „The Daily Star” a scris un articol despre Lionel Fanthorpe, care a descris teoria originii marilor genii de pe Pământ dintr-un universul paralel. Fanthorpe este mai cunoscut în Anglia, fiind pastor al Bisericii Vieții Universale. El este autor şi co-autor a peste 250 de cărți, fost președinte al Asociației Britanice de Cercetare Ozenistică și actualul președinte al Asociației pentru Studiul Științific al Fenomenelor Anormale.

„Să luăm mari genii precum Leonardo da Vinci, Platon sau Socrate. Sunt ființe terestre? Dacă ne gândim la Einstein, capacitatea creierului său este absolut colosală. Creierul său s-a dezvoltat natural sau el este o fiinţă din altă parte? Oameni uimitori care au de 3-4 ori inteligenţă decât IQ-ul uman normal și fac aceste lucruri miraculoase – sunt ei din altă parte?” se întreabă Fanthorpe.

În calitatea lui de investigator de fenomene paranormale, Fanthorpe aprofundează ideea că mari minți mari și lideri puternici ar putea fi din altă parte (dar nu de pe Terra). Investigatorul nu crede că este exagerat să se accepte ideea altor ființe mai inteligente decât oamenii, care trăiesc pe alte planete. Cu toate acestea, este evident aceste șanse cresc, dacă introducem și posibilitatea altor universuri: „Dacă oricare dintre aceste universuri seamănă cu Pământul nostru, ar putea exista o versiune ușor diferită a fiecăruia. Și există posibilitatea ca, dacă aceste universuri paralele se apropie prea mult, versiunile alternative ar putea apărea în universul nostru”. Și așa apar în spațiul nostru genii precum Einstein și Da Vinci; ei se strecoară dintr-un alt univers aproape paralel, dar puțin mai inteligent decât al nostru.

Fanthorpe plusează cu ideea sa: „Civilizații extraterestre avansate există pe alte planete din acest sistem solar. Știința așa cum o știm nu a detectat această viață, deoarece există la frecvențe mai mari de vibrație pe aceste planete. În Societatea Aetherius, aceste ființe sunt uneori numite „maeștri cosmici”, sau chiar „zei”, în semn de respect față de starea lor înaltă de evoluție spirituală”.

O organizație care se încadrează în modul de gândire al lui Fanthorpe este Societatea Aetherius. Ea a fost fondată la mijlocul anilor 1950 de George King – un șofer de taxi londonez, care a susținut că a fost contactat de un Maestru Cosmic de pe Venus pe nume Aetherius. Comunicările lui King cu Aetherius au dat societății credința că marii lideri religioși sunt, de asemenea, Maeștri Cosmici extratereștri care au venit pe Pământ de pe alte planete: Krishna de pe Saturn și Iisus și Buddha de pe Venus. Înainte de a spune că nu am găsit viață pe Saturn sau pe Venus (sau pe orice alte planete), Societatea Aetherius şi Fanthorpe cred că ele există pe acele planete într-o dimensiune sau plan paralel. Explicația lor pentru mișcarea între dimensiuni este aceea că aceste ființe superioare există la nivel spiritual, menținând o rată de vibrație mai mare, care poate fi scăzută, permițându-le să fie văzute – aceasta este explicaţia pentru care OZN-urile par să clipească și apoi să dispară.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO