Groază în Anglia: câini negri fioroşi, cu ochi roşii, au fost văzuţi în timpul furtunilor, dar apoi au dispărut! De unde naiba provin ei?


Să aruncăm o privire la un fenomen foarte ciudat, care se pare că are o legătură cu vremea rea. Timp de secole întregi, în Anglia oamenii au fost îngroziți de ceea ce au devenit cunoscuţi sub numele de „câini negri fantomă”. Sunt câini mari, ca nişte spectre, care se remarcă în special prin ochii lor aprinși, roșii, strălucitori. Astfel de povești l-au inspirat pe celebrul scriitor Arthur Conan Doyle, care şi-a scris opera „The Hounds of the Baskervilles” („Dulăii din Baskervilles”).

Foarte interesant, un autor, pe nume David Castleton, scrie negru pe alb că „această creatură este asociată cu furtunile electrice”. Şi nu întâmplător spune acest lucru – existând mai multe poveşti care arată conexiunile dintre furtuni și câinii înfiorători.

De exemplu, în Bungay (Anglia), s-a înregistrat pe 4 august 1577 un eveniment înfiorător. Între 9 și 10 dimineața, în timp ce enoriașii din Bungay se aflau la biserică, a izbucnit o furtună înfricoșătoare și violentă, care a făcut ca cerul să se întunece și biserica să se cutremure. Deodată, în mijlocul furtunii, un câine negru apăru în biserică. El alergă în jurul bisericii, provocând o mare teamă și panică.

Într-o istorie din 1789, menționată într-un document vechi provenit din colecția privată a unei familii notate de proprietari de terenuri din Cornwall, Anglia, ni se vorbeşte despre o imensă creatură, care a fost văzută de localnici noaptea târziu, de cel puțin 3 ori, şi care făcea un zgomot ciudat. Când creatura a fost observată ultima dată a fost în timpul unei furtuni violente, ea a dispărut literalmente într-un puternic fulger de lumină.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock