Un profesor de egiptologie confirmă faptul că piramidele sunt opera extratereştrilor

245

Într-o scurtă declaraţie şocantă, apărută pe site-ul Allnewsweb.com, dr.Ala Shaheen, şeful departamentului de arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că ar putea fi adevărată informaţia precum că extratereştrii au construit celebrele piramide egiptene.
Fiind întrebat mai departe de dl Marek Novak, un delegat din Polonia, dacă aceste piramide ar putea conţine tehnologii extraterestre sau chiar un OZN în structura sa, Dr. Shaheen a fost foarte vag în răspuns şi a declarat doar atât: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”.

Delegaţii la conferinţa privind arhitectura Egiptului antic au fost şocaţi de această afirmaţie, dar Dr. Shaheen a refuzat să facă alte declaraţii privind legătura extraterestră cu OZN-urile.

P.S. Prima dată, ştirea mi s-a părut a fi o mare farsă. Aşa că am căutat pe net dacă există un Dr. Shaheen, profesor la o universitate din Egipt. Am dat peste site-ul său personal http://www.alaashaheen.com/ şi am aflat, într-adevăr, că lucrează la Universitatea din Cairo, Facultatea de Arheologie, Departamentul de egiptologie. Totuşi, parcă tot nu-mi vine să cred, aşa că iau această ştire cu multă precauţie…